Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne posustaje

Teško bolesni Douglas vozi se tri sata da bi vidio sina u zatvoru

michael douglas
pixsell
30.10.2010.
u 15:07

- Nakon terapije njemu je najvažnije odmarati se. Toliko duga vožnja jako je iscrpljujuća, no Michaela nitko ne može spriječiti kad nešto zacrta, izjavio je izvor blizak glumcu koji trenutno daje sve od sebe da pobijedi opaku bolest.

Trebalo je više od tri desetljeća da holivudski glumac Michael Douglas postane uzoran otac. Nakon što mu je najstariji sin Cameron (31) završio u zatvoru na pet godina zbog dilanja droge i kasnog otkrivanja karcinoma grla 65-godišnji Douglas shvatio je koliko su ga u životu stajali svi njegovi poroci. Zbog toga ga ni teška bolest nije spriječila u obećanju najstarijem sinu da će mu, nakon svih grešaka koje je napravio tijekom njegova odrastanja, biti dobar otac. Vrlo oslabljeni glumac ni nakon mučnih kemoterapija nije odustao od posjeta sinu u zatvoru. Naime, Douglas se jednom tjedno vozi tri sata da bi zagrlio Camerona.

 

- Nakon terapije njemu je najvažnije odmarati se. Toliko duga vožnja jako je iscrpljujuća, no Michaela nitko ne može spriječiti kad nešto zacrta, izjavio je izvor blizak glumcu koji trenutno daje sve od sebe da pobijedi opaku bolest.

 

- Michaelu nakon kemoterapija treba dugi oporavak. Sigurno je da ga nećete uskoro vidjeti kao pleše ali sasvim dobro se oporavlja i daljnje terapije nisu predviđenje, izjavio je Douglasov glasnogovornik. Ipak, u posjetama sinu ne prati ga i supruga Catherine Zeta -Jones koja se posljednjih dana malo više posvetila svom najdražem hobiju, golfu. Sudeći po je njenom osmijehu i ljubičastom kratkom cvjetnom kostimu koji je odjenula na nedvanom golf turniru čini se da su liječničke prognoze za bolesnog joj supruga napokon postale optimističnije .

Komentara 2

FE
Felicijen
16:37 30.10.2010.

Ponovno se potvrđuje da nije sve u slavi i novcu...

JI
jimbeam
19:51 01.11.2010.

Ma nemoj,znači da je anoniman i siromašan,bilo bi mu bolje,pa s obzirom na američki zdravstveni sustav,već bi bio mrtav !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije