Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedostupan je

Švedska akademija digla ruke od Boba Dylana

Bob Dylan
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
18.10.2016.
u 17:09

Pokušaji da stupe u kontakt s glazbenikom nisu urodili plodom i još ne znaju hoće li 10. prosinca Dylan preuzeti svoju nagradu

Švedska akademija digla je ruke od Boba Dylana, odustali su od pokušaja da stupe s njim u kontakt i saznaju hoće li doći na službenu dodjelu Nobelovih nagrada.

– Ne pokušavamo više stupiti u kontakt s gospodinom Dylanom, sve što smo imali reći prenijeli smo njegovu menadžeru i prijateljima. On zna da smo nestrpljivi oko toga da nam potvrdi dolazi li preuzeti svoju Nobelovu nagradu za književnost. Odgovor zasad nismo dobili, a dodjelu ćemo održati bez obzira na to hoće li joj on prisustvovati – rekao je za CNN Odd Zschiedrich iz Švedske akademije.

Dodjela Nobelovih nagrada održat će se 10. prosinca, a sam Dylan od četvrtka, kada je dobio Nobelovu nagradu za književnost, nije se oglasio na ovu temu. Jučer je glazbenik u Las Vegasu održao koncert na kojem su svi očekivali kako će reći nešto o ovom velikom i značajnom priznanju, no Dylan se očito zavjetovao na šutnju. 

Ključne riječi

Komentara 5

MA
MacSlavko
00:01 19.10.2016.

Čovjek baš ne voli komunicirati... Barem ne onako kako se očekuje :-)

MI
microlion
08:39 19.10.2016.

Zanima me hoće li biti dostupan kad će mu se uplaćivati novac.

ST
stormrider
16:33 19.10.2016.

oni neshvacaju jos uvjek da on to ne zeli! Novac mu ne treba, hoce da ostane Vagabund bez priznanja! to OK, ali i pored toga mi nije simpatican!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije