Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizarna navika

Supruga slavnog pjevača jede hranu u tušu: Zgrozila obožavatelje

Justin Timberlake sa suprugom Jessicom Biel
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/10
26.01.2024.
u 18:45

Supruga slavnog pjevača Justina Timberlakea, Jessica Biel otkrila je da jede hranu u tušu te pije kavu i jogurt. Otkrila razlog bizarne navike.

 Jessica Claira Timberlake, poznatija samo kao Jessica Biel američka je glumica koja je nedavno iznenadila medije i publiku svojim priznanjem. Atraktivna glumica, baš kao i poduzetnica Kourtney Kardashian otkrila je da obožava jesti u kupaonici pod tušem. Otkrila je da nosi hranu pod tuš i time izazvala veliko zgražanje na internetu. 

- Možda niste znali, ali da, obožavam jesti pod tušem – priznala je Jessica u nedavnom videu na društvenoj mreži TikTok te je rekla da su joj najdraže pahuljice, jogurt, čaj i sladoled jer je tako 'sigurna' da joj se odvod neće začepiti ako joj hrana pada u tuš… - Ako padne, nema veze – dodala je atraktivna plavuša i iznenadila javnost. Njezino priznanje dobilo je točno onakve komentare kakve bismo svi i očekivali – zgrožene i negativne! 

- „Ovo zbilja zvuči odvratno“, „Hrana ne vi trebala biti ni blizu kupaonice“, „Što sam pravo ja to pogledao…“, „Jedino će mame ovo moći razumjeti“ – samo su neki od komentara na društvenoj mreži ispod objave. Nakon prve objave, objavila je i drugu te se još jednom obratila svojim obožavateljima u drugom videu u kojem je navela svoja pravila za hranjenje pod tušem. I to sve nakon što se suočila s hrpom negativnih komentara, ali i dodatnih pitanja njezinih pratitelja.

@jessbiel Replying to @Ryan ♬ original sound - Jessica Biel

VEZANI ČLANCI:

– Uzmem malo espressa, ili jogurta, a zatim isperem šampon s kose. Morate paziti ako jedete nešto da ne otvarate usta dok vam ide sapunica niz glavu, ali sve u svemu ovo je najbolja opcija ako želite više stvari obaviti od jednom – objasnila je glumica. 

Justin Timberlake sa suprugom Jessicom Biel
1/5

Podsjetimo, 2020. glumica i slavni pjevač Justin Timberlake dobili su drugo dijete, ali tada ovaj slavni par nije ništa želio otkrivati za javnost. Tu lijepu vijest otkrili su tek u siječnju 2021. godine kada je pjevač gostovao u slavnom talk showu kod Ellen DeGeneres te je priznao kako su Jessica i on dobili sina. Otkrio je i da se zove Phineas i da ostalim ukućanima ne dopušta da puno spavaju. -  Sjajan je i tako sladak. Oduševljeni smo i ne možemo biti sretniji. Vrlo smo zahvalni - rekao je Timberlake, koji je nedavno najavio i povratak na scenu. 

VIDEO: Kralj Charles otišao u bolnicu na operaciju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije