Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kanye west i bianca censori

Supruga poznatog repera razljutila Talijane potpuno prozirnim kombinacijama, a prijavili su je i policiji

Foto: Profimedia
1/15
24.08.2023.
u 23:00

Talijanima je prekipjelo nakon posljednjeg pojavljivanja para na njihovim ulicama kojima je Bianca Censori hodala gotovo gola, samo u prozirnim hulahopkama i bodiju ispod kojih se vidjelo baš sve. U ovoj prilici Kanye West nosio je u potpunosti crnu kombinaciju koja je uključivala i pokrivalo za glavu i lice. Par se ovako odjeven uputio na romantičnu večeru.

Poznati reper Kanye West (46) i njegova nova supruga Bianca Censori (28) nastavljaju šokirati svojim modnim odabirima, a ovoga puta zbog odjeće Censori je prijavljena i policiji, piše Daily Mail. Naime, poznati par trenutno se nalazi u Italiji, a naši susjedi Biancu su policiji prijavili zbog vulgarnog odijevanja koje ih je naljutilo.

Talijanima je prekipjelo nakon posljednjeg pojavljivanja para na njihovim ulicama kojima je hodala gotovo gola, samo u prozirnim hulahopkama i bodiju ispod kojih se vidjelo baš sve. U ovoj prilici Kanye je nosio u potpunosti crnu kombinaciju koja je uključivala i pokrivalo za glavu i lice. Par se ovako odjeven uputio na romantičnu večeru.

Foto: Profimedia

Prema talijanskom Ustavnom sudu, Censori prijeti novčana kazna u iznosu od 5000 do 10.000 eura, a ako su u njezinoj blizini bili maloljetnici, može dobiti i zatvorsku kaznu od četiri mjeseca do četiri godine.

"Iznenađujuće je da još nije uhićena. Italija je vrlo konzervativna, u ovom slučaju s pravom", "Nadam se da će ih oboje izbaciti iz zemlje. Ne treba im ovaj par koji je zagađuje", "Potpuno nepoštovanje katoličke kulture, Talijani su ih trebali izbaciti", "Izgledaju kao klaunovi, baš neugodno", "To se zove nepristojnost... Umoran sam od prisiljavanja da gledam gole žene i trebalo bi biti protuzakonito jer djeca to gledaju", "Restorani bi im trebali zabraniti ulazak", samo su neki od komentara koji se mogu vidjeti na društvenim mrežama na ovu njihovu kombinaciju, a ovim svojem izdanjem uvrijedili su i lokalno stanovništvo.

VEZANI ČLANCI

 

Prema glavnoj turističkoj web-stranici CIU Travel, lokalno stanovništvo smatra uvredljivim da njihovi posjetitelji lutaju ulicama u različitim razgolićenim kombinacijama.

- Hodanje okolo u odjeći za plažu ili, još gore, bez majice, veliki je ne u Italiji, osim ako su vam stopala duboko zakopana u pijesak - navode.

Podsjetimo, par je ranije ovog mjeseca stigao u Italiju, a Bianca je nekoliko puta prošetala u prozirnim kreacijama ispod kojih su joj se jasno vidjele bujne obline što je, čini se, jako razljutilo lokalno stanovništvo.

VIDEO Joker Out oduševio publiku na Špancirfestu

 

Ključne riječi

Komentara 1

EJ
ejStef
12:47 25.08.2023.

A kaj sad, ljepše je gledati nju nego njega. Sva sreća da je sav zamotan, mogao se i on razgolititi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije