Put slave

Supruga pjevača Giuliana Kristina Đanić uskoro u sapunici Nove TV

'kristina djanic 1'
''
01.09.2010.
u 16:00

U epizodnoj ulozi voditeljice aquaaerobika zgodna Splićanka uskoro će se pojaviti u drugoj sezoni sapunice "Najbolje godine" koja počinje u ponedjeljak na Novoj TV.

Kristina Đanić, supruga pjevača Giuliana, samostalno je krenula u svijet šoubiznisa. U epizodnoj ulozi voditeljice aquaaerobika zgodna Splićanka uskoro će se pojaviti u drugoj sezoni sapunice "Najbolje godine" koja počinje u ponedjeljak na Novoj TV.

– Dok sam ljetos odlazila u Šibenik snimati seriju, suprug je čuvao sina. Stoga nitko, pa ni ja, ne zna što sam napravila – kazala je Kristina. Iako je petnaest godina plesala u skupini Tihane Škrinjarić, potajno je sanjala o glumi. Iako malom, ovom prvom ulogom, ostvarila je svoj san.

– Bilo je super iako za mene, naviknutu na nastupe uživo, pomalo i čudno iskustvo. Mislim da sam imala tremu – kaže Kristina. Od trenutka kad je stigla na set "Najboljih godina", tvrdi, drugim očima gleda sapunice, a pošto se okušala u njima htjela bi se baviti glumom i odigrati još uloga.

– Rado bih pristala na ulogu u filmu ili kazalištu – kazala je Splićanka. Za eventualne nove angažmane planira se detaljno pripremiti, pa razmišlja i o obrazovanju.

– Po glavi mi se vrzma i upis na Akademiju dramskih umjetnosti – govori Kristina Đanić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije