Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oskudna odjeća

Supruga Kanyea Westa u Firenzi je grudi prekrila samo prozirnom trakom i opet izazvala zgražanje

Foto: profimedia
1/6
13.09.2023.
u 16:06

Prijatelji Biance Censori uvjereni su kako Kanye kontrolira njezino ponašanje te su sigurni kako on diktira što će Bianca odijevati

Svojim modnim kombinacijama Bianca Censori, supruga poznatog repera Kanyea Westa, izazvala je zgražanje tijekom boravka u Veneciji. Mediji i javnost su osudili njezine oskudne kombinacije i Talijani su Biancu prijavili i policiji zbog njezinog modnog odabira. Talijanima je prekipjelo nakon posljednjeg pojavljivanja para na njihovim ulicama kojima je hodala gotovo gola, samo u prozirnim hulahopkama i bodiju ispod kojih se vidjelo baš sve.

To nije nimalo pokolebalo Biancu i sada se Firenzom prošetala u jednako oskudnoj kombinaciji i paparazzi su Biancu i Kanyea snimili dok su izlazili iz jednog hotela i reperova supruga na sebi je imala kratke crne hlače, a preko grudi je nosila samo prozirnu traku te prozirne štikle. Vjeruje se da reper koji je ujedno i modni dizajner  stoji iza svih nedavnih i kontroverznih izgleda svoje supruge. Stručnjakinja za govor tijela Judi James rekla je za DailyMail.com ranije ovog mjeseca, nakon analize njihove interakcije, da Kanye 'dominira i kontrolira' Biancu.

VEZANI ČLANCI

- Ili njih dvoje stvaraju neki bizaran oblik izvedbene umjetnosti u pokušaju da privuku pozornost i publicitet ili ovo Kanye radi nešto što izgleda kao ekstremna verzija onoga za što je prije bio optužen - dominira svojom partnericom i kontrolira njezin izbor garderobe - objasnila je James. Biancini prijatelji za američke medije su izrazili zabrinutost za svoju prijateljicu i tvrde da ovo nije njezino uobičajeno ponašanje te su uvjereni kako Kanye kontrolira svaki njezin pokret. 

- Svi smo izuzetno zabrinuti. Ovo nije ona. Ona je nevjerojatno otvorena i živahna osoba koja nikad ne drži jezik za zubima, nikada se ne bi ovako ponašala - tvrde njezini prijatelji. Smatraju kako Kanye pokušava s Biancom napraviti ono što mu nije uspjelo s bivšom suprugom Kim Kardashian od koje se nedavno rastao i s kojom ima četvero djece

- Kanye pokušava od Biance napraviti radikaliziranu verziju Kim - gotovo kao Kim 2.0. Razlika je u tome što je Kim, kad je bila s Kanyeom, on bio cijenjen u svijetu mode. Od tada je izgubio to poštovanje - kažu prijatelji njegove nove supruge.

VIDEO Trifunović ponovno izvrijeđao splitske policajce: Zabranjen mu je ulazak u EU i još tri zemlje

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Le-Freak
Le-Freak
17:50 13.09.2023.

Čitam ovdi da to posebno Splićani ne vole.

Avatar Čobanka
Čobanka
21:05 13.09.2023.

U Italiji možeš biti sexy, ali ne smiješ biti vulgaran na ulici. Jer to su dvije različite stvari. Naročito su u tome strogi u Sjevernoj Italiji. Postoje i zakoni koji novčano kažnjavaju ljude koji šeću u kupaćim kostimima po ulici. Zatim kratke hlače smijete nositi, ali vam se ne smije viditi stražnjica kao u vrućim hlačicama, već mora biti pokrivena. Nikad nećete vidi mlade Talijanke da se šeću ulicom u vrućim hlačicama kao npr. u Hrvatskoj. Talijanke imaju istančani stil i estetske kriterije koje poštuju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije