Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u miamiju

Suprug Maje Šuput u nevjerici zbog poznatih lica koja su sjedila do njih u restoranu: U polunesvijesti je

Foto: Instagram
1/35
24.10.2023.
u 17:10

Pjevačica je na svojem Instagram storyju istaknula nekoliko objava iz šetnje s Nenadom i sinom Bloomom te jedna iz izlaska s Nenadom u kojoj je otkrila koga su sreli.

Nije tajna kako Maja Šuput (44) zadnjih nekoliko dana s obitelji odmara u Miamiju. Lijepa pjevačica posljednjih dana javlja se s po nekoliko objava na društvenim mrežama te pokazuje kako uživa. Plaža, sunce, more i izlasci ovih su dana lokacije na kojima se ona nalazi, a sada je otkrila i nekoliko dojmova svoga supruga Nenada Tatarinova. Maja je na svojem Instagram storyju istaknula nekoliko objava iz šetnje s Nenadom i sinom Bloomom te jedna iz izlaska s Nenadom u kojoj je otkrila koga su sreli.

- Muž mi je u polunesvijesti, ali se pravi. Tri stola dalje sjede Messi i Beckham - otkrila je uz Nenadovu fotografiju.

Foto: Instagram screenshot

Inače, Maja je podijelila fotografiju na kojoj je pozirala u jednom baru u vrućoj kombinaciji. Šuput je pozirala u mini haljini s detaljima čipke na dekolteu, a na haljini se isticao leopard uzorak. U haljini je isticala svoje vitke noge, a uz nju je kombinirala zlatno-crne sandale na petu te nakit i blagu šminku. "Mljac", "Lijepo se provedite", pisali su joj pratitelji i dodali emotikone srca.

Prije toga javila se i s plaže gdje je pozirala sa suprugom i sinom, a objavila je i fotografije iz bazena. Maja mnoštvom fotografija koje objavljuje ne krije koliko uživa u sunčanom Miamiju

VEZANI ČLANCI

Pjevačica je svoj put najavila prije nekoliko dana kada se javila iz zagrebačke zračne luke te podijelila fotografije prije putovanja. Uz to otkrila je i kako je sretna jer je svoju ljubav prema putovanjima prenijela i na svog sina.

1/25

- Dok je Bloom bio još u trbuhu često smo pričali muz i ja kako bi bilo sjajno da nam dijete bude zaljubljenik u putovanja.  I zaista do sada je već bio na dva prekooceanska putovanja, puno europskih i domaćih i stvarno bio savršen suputnik. Posljednjih sedam dana mu govorimo kako opet ide na put. I posljednjih sedam dana samo govori kako ide na put... doslovno od jutra do mraka. Dakle onaj tren kad je vidio aerodrom i shvatio da kreće dogodila se takva erupcija sreće i uzbuđenja kakva se vidi samo kod pravih putoholičara. Ima ona stara poslovica koja kaže da moraš paziti sto želiš jer bi ti se moglo i ostvariti. Bloom kreće u novu avanturu - napisala je pored objave.

VIDEO Gile iz Električnog Orgazma: 'Mediji u Srbiji danas su manje neovisni nego u vrijeme Miloševića'

 

Komentara 10

AD
adisan
19:35 24.10.2023.

Maja sve više sliči na onog Modnog mačka, imaju istog kirurga i zubnog keramičara.

AL
alkemičar
19:30 24.10.2023.

On je u polunesvijesti od kad se rodio, ne mislis valjda stvarno da se ozenio za tebe jer je normalan a ti lijepa?!?

ZA
zagi101
19:40 24.10.2023.

hahahahaha koja škvadra i to nam serviraju mediji svaki dan, mrš u 3..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije