Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MONIKA ROGIĆ IZ SUPERTALENTA

Supertalent: Na 12-godišnju Moniku ponosna cijela Rijeka

Monika Rogić
Pero Lovrović/VLM
10.10.2009.
u 22:48

Učenica sedmog razreda u Rijeci, koja je podigla žiri Supertalenta na noge, završava treći razred klavira i pjeva u dva zbora

Čarobnom izvedbom naslovne pjesme “Čarobnjaka iz Oza”, remek-djela filmske glazbe, 12-godišnja Monika Rogić podigla je žiri Supertalenta Nove TV na noge.

Vidjeli su to i gledatelji na ekranima, a danas, dan nakon emisije, mladoj Riječanki neprestano zvoni mobitel, stižu poruke, a na Facebooku je preko noći postala “faca” – udvostručio se broj prijatelja.

Da je na audiciji bila u Rijeci, imala bi domaće navijače, ali Monika je, jer je bila na ljetovanju, pjevala u Zadru čija ju je publika nagradila velikim pljeskom i uzvicima odobravanja pa je uspjeh to veći.

Najviše je, priznaje, strepjela od Merlićeve ocjene, no nekog “velikog straha” nije bilo, više ju je “držala” znatiželja kako je to pjevati na takvoj priredbi, a odlučila je dati sve od sebe.

– Imala sam malo tremu, tresle su mi se ruke, ali to se nasreću u glasu nije osjetilo – priča Monika, inače učenica sedmog razreda OŠ Vladimira Gortana. Njome se ponose mama i tata, brat, prijatelji i svi susjedi iz ulice, a ona sama kaže da se u Supertalent prijavila da bi pokazala sebi, onima koji u nju vjeruju, ali i onima koji su možda sumnjali, kako pjeva. Inače, pohađa i završni razred violine i treći razred klavira u glazbenoj školi, pjeva u dva zbora, no ovakav solo nastup nikad nije imala.

– Supertalent je super jer nema dobne granice, imaš svojih pet minuta i pokažeš što znaš – jednostavno zaključuje Monika.

Ključne riječi

Komentara 4

ZG
zgubidan
14:15 14.10.2009.

da evo i par ljudi iz srbije se javilo zele promjeniti drzavljanstvo od kada je culo tebe kako pjevas, nis posebno padas u sljedecem krugu

NI
Nik
08:12 11.10.2009.

Baš sam vidio na youtube-u, Monika je stvarno talent, a Nina Badrić se ponjela ko glupača. Onaj komentar na Monikine cipele joj baš i nije trebao.

TH
thevoice
09:12 11.10.2009.

bravo monika ! mislim da nina nije mislila nista lose osim da probije led ,da malo spusti napetost kod monike!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije