Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Sjevernoj Makedoniji

Srpski pjevač doživio tešku prometnu nesreću: Smrtno stradala ženska osoba

Foto: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL
1/11
21.01.2024.
u 16:21

Srpski rock pjevač Đorđe David Nikolić sinoć je oko 20 sati doživio tešku prometnu nesreću u kojoj je smrtno stradala 49-godišnja ženska osoba.

Srpski pjevač Đorđe David Nikolić sinoć je sudjelovao u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 20 sati u Sjevernoj Makedoniji. Od teških ozljeda smrtno je stradala 49-godišnja putnica iz Kumanova, a koja je bila suputnica u vozilu „Polo“, prenosi srpski Blic

- Točno je, sinoć se dogodila nesreća 3 kilometra od makedonske granice. Navodno su djevojka i njen suvozač, izlazeći iz svog mjesta, ušli na autocestu u suprotnom smjeru. Vozeći u suprotnom smjeru, djevojka je udarila u automobil i direktno se sudarila s njim. Prilikom sudara, vozač automobila u koji je udarila teško je ozlijeđen, a sada se bori za život, dok je njegov suvozač lakše ozlijeđen. Djevojka koja je vozila automobil i udarila u njihov automobil ozlijeđena je i ima modrice, ali lakše ozljede. Međutim, njen suvozač nije ozlijeđen – kazao je pjevač Đorđe Davis za Grand

Kako su neslužbeno doznali srpski mediji, pjevač je hospitaliziran zbog lakših ozljeda te mu je zdravstveno stanje stabilno. Njegov automobil je doslovce uništen, a alkotestom je utvrđeno kako nije bio pod utjecajem alkohola

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)

 

VEZANI ČLANCI: 

 

- Nakon nesreće, ostali su na autocesti, jedan u lijevoj traci, drugi u desnoj, i minutu i pol kasnije ja nailazim brzinom propisanom prometnom signalizacijom na autocesti i direktno udaram u njih. Moj automobil udara suvozača koji je šetao po autocesti. Bila je magla, upalio sam duga svjetla i to je trajalo samo sekundu. Naišao sam na tu osobu koja je hodala po putu. Od sile udarca skrenuo sam s autoceste i zaustavio se u nekom grmlju. Sreća da sam imao snažan automobil, inače ne znam što bi bilo sa mnom – rekao je pjevač koji inače važi za odličnog rock glazbenika u Srbiji, a osim što je pjevač, već godinama je i član žirija popularnog tamošnjeg glazbenog showa „Zvezde Granda“. 

 

 

- Moram još biti ovdje. Očekuje me još jedna izjava i kako mi je rečeno u tužiteljstvu neću biti sankcioniran jer ne snosim krivicu. Sinoć sam imao lagani slom, sada sam se smirio. Nikad u životu nisam psa zgazio, a kamoli ovo. Još uvijek sam u blagom šoku, to je pakao – kazao je te naposljetku priznao da je zadobio lakše tjelesne ozlijede: - Imam dva šava na lijevoj ruci zbog posjeklina od stakla koji je puknuo. Hvala dragom Bogu da sam imao dobar automobil, jer da nisam tko zna što bi mi se dogodilo – zaključio je srpski glazbenik. 

 

VIDEO: Baby Lasagna o sudjelovanju na Dori: 'Jako sam anksiozan'

Komentara 8

JO
JovanC
17:04 21.01.2024.

Na sta ste vi spali.

Avatar Tombstone
Tombstone
17:01 21.01.2024.

Pa kaj onda?

Avatar Zgubider..
Zgubider..
17:33 21.01.2024.

"...- Točno je, sinoć se dogodila nesreća 3 kilometra od makedonske granice. Navodno su djevojka i njen suvozač, izlazeći iz svog mjesta, ušli na autocestu u suprotnom smjeru. Vozeći u suprotnom smjeru, djevojka je udarila u automobil i direktno se sudarila s njim. Prilikom sudara, vozač automobila u koji je udarila teško je ozlijeđen, a sada se bori za život, dok je njegov suvozač lakše ozlijeđen. Djevojka koja je vozila automobil i udarila u njihov automobil ozlijeđena je i ima modrice, ali lakše ozljede. Međutim, njen suvozač nije ozlijeđen – kazao je pjevač Đorđe Davis za Grand. ..."___Wow, po ovom opisu izgleda da taj pjevač uopće nije sudjelovao u nesreči. Usput rečeno, tko je taj?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije