Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čestitke

Sreća u kraljevskoj obitelji! Na ljeto im stiže prinova

Foto: Instagram screenshot
1/9
10.04.2024.
u 22:30

Jordanski prijestolonasljednik princ Husein (29) i njegova supruga, princeza Rajwa otkrili su kako očekuju dijete. Par koji je svadbeno veselje imao prije 10 mjeseci sada je otkrio da očekuju svoje prvo dijete.

Stiže prinova u kraljevsku obitelj! Naime, jordanski prijestolonasljednik princ Husein (29) i njegova supruga, princeza Rajwa otkrili su kako očekuju dijete. Par koji je svadbeno veselje imao prije 10 mjeseci sada je otkrio da očekuju svoje prvo dijete, a to je i prvo unuče za kralja Abdullaha i kraljicu Raniju. Na X-u, bivšem Twitteru je tijekom današnjeg dana osvanula radosna obavijest: - Kraljevski Hašemitski sud sa zadovoljstvom objavljuje da Njihova Kraljevska Visočanstva prijestolonasljednik Al Hussein bin Abdullah II i princeza Rajwa Al Hussein očekuju svoje prvo dijete ovog ljeta. Kraljevski Hašemitski Sud čestita Njegovom Veličanstvu Hašemitskom Veličanstvu Kralju Abdullahu II Ibn Al Husseinu i Njenom Veličanstvu Kraljici Raniji Al Abdullah na ovom događaju i želi Njihovom Kraljevskom Visočanstvu dobro zdravlje i dobro potomstvo - otkrili su.

Podsjetimo, ovaj par imali smo priliku upoznati u  ljeto 2022. godine kada su objavili zaruke. Jordanski princ oženio se arhitekticom, a za zaruke su i organizirali prijem na dvoru, a sve je pratilo mnoštvo fotoreportera. Prinčeva odabranica kći je tamošnjeg poduzetnika Kaleda Al Saifa koji je na čelu grupacije Al Saif čija je djelatnost vezana uz zdravstvenu zaštitu, građevinu i sigurnosne usluge. Lijepa arhitektica školovala se u New Yorku, a princ i ona istih su godina. Princ je pak studirao u Washingtonu.

Svadbena svečanost održana je 1. lipnja 2023., a okupilo se 140 šefova država i istaknutih članova kraljevskih obitelji iz cijelog svijeta. Inače, princ Husein najstarije je od četvero djece kralja Abdulaha i kraljice Ranije. Ima dvije sestre, Iman i Salmu, i brata Hašima. 

VIDEO Jole o putovanju u Dubai: 'Skupo je'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije