Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nemoćna

Spremala se satima, a onda je strašno nevrijeme uništilo njen savršen izgled

keira knightley
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/8
11.09.2014.
u 18:50

Keira Knightley na premijeru svog novog filma stigla je usred velikog nevremena koje je pogodilo Toronto

Keira Knightley satima se spremala za premijeru svog najnovijeg filma Laggies na filmskom festivalu u Torontu, no iznenadilo ju je veliko nevrijeme.

U dugoj plavoj haljini, s crnim štiklama i savršenom frizurom, 33-godišnja glumica hrabro je stupila na crveni tepih, no naleti vjetra potpuno su uništili njen besprijekorni izgled.

Krhka glumica imala je dva pomoćnika koji su je kišobranima štitili od kiše, pa je sve podnijela u dobrom raspoloženju, nemoćno šireći ruke uz širok osmijeh.

>>Iako ima milijune, godišnje živi od tek 50.000 dolara

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije