Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Sonja Kovač pokazala blagdanske modne kombinacije, pratitelji joj poručili: 'Uvijek goriš'

Foto: Instagram
1/13
09.12.2023.
u 10:59

Sonja je krenula razmišljati o tome što bi mogla odjenuti, a pratitelje je pitala koja njezina modna kombinacija im je najbolja. Prva kombinacija sastojala se od bijele košulje i tamnije suknje. Druga je bila potpuno crna te puno šljokica, a treća je bila nešto klasičnija, u smeđoj boji.

Influencerica Sonja Kovač (39) sa svojim pratiteljima dijeli različite trenutke, a sada je pokazala kako se krenula pripremati za blagdane. Naime, Sonja je krenula razmišljati o tome što bi mogla odjenuti, a pratitelje je pitala koja njezina modna kombinacija im je najbolja. Prva kombinacija sastojala se od bijele košulje i tamnije suknje.

Druga je bila potpuno crna te puno šljokica, a treća je bila nešto klasičnija, u smeđoj boji. "Dušo uvijek goriš", "Top sve", "Sve", pisali su joj pratitelji.

Podsjetimo, Sonja jako voli putovanja, a krajem ljeta se javila iz Španjolske gdje je uživala u Barceloni i odakle je objavljivala videa i fotografije na društvenim mrežama. Na jednoj od njih pozirala je u kupaćem kostimu pored bazena i napisala:  - Najbolji kupaći sam ostavila za kraj ljeta.  Obožavatelji su pohvalili njezin odabir kupaćeg, ali dali su joj do znanja da bez obzira koliko je badić dobar ne bi svakome stajao kao Sonji.  - Eh, nije samo kupaći, do tebe je, ne bi na svakom izgledao ovako. Prekrasna si. Ljepotica. Stvarno je super. Koje tijelooo! Svaka čast. Wow, predivna si Sonja draga - poručili su joj pratitelji. 

Influencerica se ponekad javi i iz Zagreba, a jednom prilikom je tako pozirala u bijelom kompletu te pitala svoje pratitelje da ocijene njezin izgled. Sonja je nosila bijeli top koji je pokrivao samo područje prsa, bijele hlače i sako, kao i torbicu i nakit iste boje. Kosu je svezala u punđu, a njezin modni odabir nije se svima svidio.

VEZANI ČLANCI

Dok su joj neki pisali:  'Fenomenalno za 10+', ' Ma Sonja izgledaš fantastično i ma što od 1 do 10,20 a ti si neprocjenjiva', bio je i jedna pratitelj koji nije toga mišljenja. On joj je tako poručio da njezin modni odabir smatra nekulturnim i neprimjerenim. 

VIDEO Marko Grubnić bio i na drugom koncertu Aleksandre Prijović u Areni Zagreb

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije