Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Noćenje stoji više od 17 tisuća kuna

Sonja Kovač na Maldivima odmarala se u luksuznoj vili u kojoj su odsjeli Leonardo DiCaprio i Paris Hilton

Foto: Instagram
1/11
30.03.2022.
u 13:42

"Napuštamo otok s najljepšim uspomenama ikada! Ova vila s fotke je Rock Star villa u kojoj su boravili Leonardo DiCaprio i Paris Hilton na našem otoku!" pohvalila se Sonja uz fotografiju na kojoj stoji na rubu bazena i ljubi svog zaručnika.

Influencerica Sonja Kovač (37) svoje pratitelje na Instagramu, kojih ima više od 520 tisuća, gotovo svakodnevno časti idiličnim fotografijama s odmora na Maldivima. Sonja je ovog puta otkrila kako je njihov bajkoviti odmor došao kraju, a sve su odlučili ovjekovječiti u luksuznoj vili u kojoj su svojedobno odsjeli Leonardo DiCaprio i Paris Hilton.

"Napuštamo otok s najljepšim uspomenama ikada! ❤️ Ali imam za vas još sadržaja za sigurno tjedan dana jer se još puno toga dogodilo što vam nisam stigla objaviti zbog samih zaruka! Npr. ova vila sa fotke je Rock Star villa u kojoj su boravili Leonardo DiCaprio i Paris Hilton na našem otoku!" pohvalila se Sonja uz fotografiju na kojoj stoji na rubu bazena i ljubi svog novopečenog zaručnika. Riječ je o smještaju za koji je potrebno izdvojiti više od  2500 dolara po noći, odnosno više od 17.100 kuna. Vila se sastoji od dvije spavaće sobe, blagovaonice (unutarnje i vanjske), kupaonice, terase i privatnog bazena.

Podsjetimo, Sonja je nedavno podijelila snimku na kojoj se vidi kako grančicom u pijesku ispisuje ''10 godina'', kao oznaku kako slavi desetu godišnjicu veze s partnerom, profesionalnim pokerašem Goranom Mandićem.

Nakon što je to ispisala, bacila je grančicu i natpis krenula snimati mobitelom. Kada se okrenula na koljenima i s prstenom u ruci ju je dočekao Goran. Sonja je od šoka na tren izgubila ravnotežu te joj je pao i mobitel kojim je nešto ranije snimala. Zagrlila je i poljubila Gorana te nije mogla doći sebi od šoka.

"Zaruke za našu desetu godišnjicu. Još sam sva pod dojmom… Bila je to magična večer“, napisala je pokraj snimke.

VIDEO Mia Dimšić i Damir Bačić govore o Dori i optužbama kako je pjesma Guilty Pleasure – plagijat

Komentara 2

ME
MediciKM
11:27 31.03.2022.

Profesionalni pokeraš ?!?!!??!?!??!

NE
neberemed
14:37 30.03.2022.

kak sam si važna,noćenje 17 milja kuna,a ja i dragi zaradili umnim i poštenim radom,pa guštamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije