Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskreno priznala

Sofia Vergara razvela se jer nije željela biti stara mama: 'Trebam biti baka, a ne mama'

Foto: DPA/Pixsell
1/33
23.01.2024.
u 22:30

Latino diva Sofia Vergara u novom je intervjuu priznala razloge razvoda od bivšeg supruga Joea Manganiella.

Holivudska glumica i latino diva Sofia Vergara u posljednjem je intervjuu potvrdila da je želja njezina bivšeg supruga Joea Manganiella bila da ima djecu te je upravo to dovelo do njihova razvoda. - Moj se brak raspao jer mi je muž bio mlađi; on je želio imati djecu, a ja nisam htjela biti stara mama - kazala je nedavno 51-godišnja glumica za El Pais i dodala: - Osjećam da to ne bi bilo fer prema beba – iskreno je priznala slavna glumica publici najpoznatija po ulozi u kultnoj seriji „Moderna obitelj“.

Osim toga, Vergara je naglasila da poštuje ljude koji se odluče u starijoj dobi imati djecu, ali da to jednostavno nije za nju. - Dobila sam sina s 19 godina, koji sada ima 32 godine, i spremna sam biti baka, a ne majka – kazala je Sofia koja ima sina Manola Gonzaleza s Joeom Gonzalezom. - Uskoro ću ući u menopauzu, to je prirodan tijek stvari. Kada moj sin postane tata, neka mi donese bebu na neko vrijeme, a onda ću mu je vratiti i nastaviti sa svojim životom. To je ono što moram učiniti – priznala je atraktivna brineta koja izgleda bolje no ikad, a za nju su godine definitivno samo broj. 

 

VEZANI ČLANCI: 

 


Glumicu su u listopadu 2023. povezivali s ortopedskim kirurgom Justinom Salimanom, no nije poznato ima li on djece. Page Six je u srpnju prošle godine otkrio da su Sofia i 47-godišnji Manganiello nakon sedam godina braka odlučili krenuti svatko svojim putem.
- Donijeli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštivanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo kroz ovu novu fazu naših života – kazao je tada bivši par za Page Six u izjavi. 

Izvor blizak glumcu je pak rekao da je on oduvijek priželjkivao biti tata te da su mu se ti osjećaji samo s vremenom pojačavali kako su godine prolazile. Ranije je ovog mjeseca slavna Sofia za CBS Morning priznala da je bila ugodno iznenađena točnošću medijskog izvještavanja o razlazu para, zbog čega joj je bila lakše zaliječiti slomljeno srce. 

 

VIDEO: Tko je starija kći Akija Rahimovskog? Ne voli se pojavljivati u javnosti, baš kao ni njena majka

Komentara 3

LO
loraxy
01:05 24.01.2024.

Simpatična dok ne počne pričat...kad počne pričat - živi užas !

AP
apollo5
01:09 24.01.2024.

Ko je taj?

Avatar lola lola
lola lola
04:32 24.01.2024.

Sofia, pa prvo moras postati mama da bi postala baka!! Doduse ima vec jednog odraslog sina ali to ne znaci da je samim tim stara baba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije