Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPJEŠNA PODUZETNICA

Snježana Schillinger viđena u društvu supruga, a njena haljina oduševila je sve prisutne

Zagreb: Dolazak uzvanika na dodjelu medijske nagrade "Večernjakova ruža"
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/34
24.03.2024.
u 13:50

Na ovogodišnjoj, jubilarnoj 30. Večernjakovoj ruži pojavila se i uspješna hrvatska poduzetnica Snježana Schillinger. Društvo joj je pravio suprug Franz, a svojim outfitom oduševila je sve.

Domaća poduzetnica Snježana Schillinger bila je među mnogobrojnim poznatim uzvanicima na jubilarnoj 30. dodjeli prve domaće medijske nagrade Večernjakova ruža. Snježana je došla u Hrvatsko narodno kazalište sa suprugom Franzom, a zablistala je u dugačkoj zelenoj haljini s dubokim dekolteom i otvorenim prorezom kod noge. 

Outfit je upotpunila zlatnim šljokičastim štiklama te zlatnom pismo-torbicom, a frizuru su joj činili blagi valovi. Suprug Franz odlučio se za tamnoplavo odijelo i crnu košulju. 

Podsjetimo, početkom veljače zaljubljeni par uživao je na Kostariki, a divnim fotografijama pohvalila se svojim pratiteljima. - Sretan ponedjeljak svima koji slave! Pozdrav iz raja Kostarike, zapravo ne trebate ići iz resorta jer je jedan u nacionalnom parku. (Možete zamisliti kako je moj zaposleni suprug Franz Schillinger sretan). Možete vidjeti sve životinje u prirodnom okruženju! Pogledajte ovo voće, ananas može biti stvarno ovakav ili marakuja? - napisala je u opisu fotografija s egzotične destinacije.

 

22.03.2024., Zagreb - Fotografiranje uzvanika uoci dodjele nagrade "Vecernjakova ruza" u Hrvatskom narodnom kazalistu. Snježana Schillinger, Franz Schillinger Photo: Emica Elvedji/PIXSELL
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

 

VEZANI ČLANCI:

 

Inače, Snježana je u braku s austrijskim poduzetnikom Franzom Schillingerom od 2021. godine. Par se zaručio na Maldivima, a u brak su uplovili na Kornatima. Supružnici žive vrlo luksuzno, a svojim privatnim životom često se hvale i na društvenim mrežama. Tako svojim pratiteljima otkrila prošle godine da ima novu jurilicu čija je vrijednost 190.000 eura. Radi se o zelenom Porscheu pokraj kojeg je Snježana pozirala te poručila da je ovime njezin san postao stvarnost.

 

GALERIJA: Snježana Schillinger uživa u tropskim krajevima, pratitelje oduševila fotkama u badiću

Zagreb: Dolazak uzvanika na dodjelu medijske nagrade "Večernjakova ruža"
1/17

"Malo smo se i slikali, što ćeš, nisam mogla 'zdurati', a tko će ako #prvamačkagrada neće eee koja je to moćna, snažna, ljepota od auta, pure art! Ubit ću s fotkama tako da me blokirajte odmah", dodala je Snježana uz fotografije na kojima je pozirala uz automobil te tako istaknula da ne može sakriti svoje uzbuđenje. U komentarima su joj mnogi pratitelji uputili čestitke. "Top", "Super ti pristaje", "Super je boja", pisali su. 

Otkrila je i kako je došla do ostvarenja svog sna. "Nije bilo iznenađenje, to je auto koji se duže čeka tako da je bio naručen još prije, ali je svejedno izazvao kod mene oduševljenje kao da je iznenađenje", otkrila je Snježana ranije za 24sata

VIDEO: Habijan o tenisicama za koje se pisalo da ih je platio 1700 eura: 'Kupio sam ih na sniženju'

Komentara 1

Avatar IvanR
IvanR
16:40 24.03.2024.

Divno. Prekrasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije