Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glasine su istinite

Snima se filmska verzija 'Baywatcha', Rock je novi Mitch Buchannon?!

rock
Foto: Instagram
1/2
03.10.2014.
u 11:36

The Rock je objavom na Instagramu potvrdio ono o čemu se dugo nagađa - snima se film temeljen na poznatoj seriji "Baywatch"

Glumac Dwayne "The Rock" Johnson u Baywatchu? To je kombinacija koju mnogi nisu mogli ni zamisliti. Poznati snagator nastavit će tamo gdje je u televizijskom svijetu stao David Hasselhoff i preuzeti glavnu ulogu u filmskoj verziji slavne serije.

- Glasine su istinite. Snimamo film "Baywatch". Napet, bezobrazan i nadam se ludo smiješan - napisao je Rock ispod fotografije.

Godinama se planirala filmska verzija serije koja je proslavila Pamelu Anderson, čini se kako će sada doći dva "Baywatch" filma.

Naime, u lipnju je originalna ekipa serije najavila kako će snimiti filmsku verziju, no zbog autorskih prava, ne smiju koristiti originalno ime. David Hasselhoff, Alexandra Paul i Pamela Anderson te John Cleese trebali bi se pojaviti u filmu imena "The B-Team".

>>Postoji li itko tko nije pogledao bar jednu epizodu? Prisjetite se ovih kultnih serija!

>>Bila je seks-bomba iz Baywatcha, a danas izgleda ovako

Komentara 1

Avatar ivo587
ivo587
12:03 03.10.2014.

steroidaš..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije