Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
party u boogaloou

Slovenska DJ zvijezda Reaky nastupa na 14. obljetnici Astralisa

ASTRALIS (1)
Foto: Astralis
1/3
05.04.2012.
u 15:00

Posjetitelji nastupa Reakyja časte epitetima kao što su čisti adrenalin, energetska bomba, eksplozija zvučnih frekvencija i naboj elektriciteta, a Slovenac je navodno i cijepljen protiv dosade.

Najdugovječniji elektronički serijal u petak 13. travnja slavi 14. godišnjicu postojanja, a tom prilikom Astralis će prvi put biti održan u dodatno proširenom zagrebačkom klubu Boogaloo.

Domaćoj ekipi DJ-a u sastavu Damir Ludvig, Goran Go Cut Vlajić, Mirko Malinić i Damir Pushkar ovom prilikom pridružit će se i njemački techno-stručnjak Gilbert Martini te slovenski genijalac Reaky.

Posjetitelji Reakyjevih nastupa časte ga epitetima kao što su čisti adrenalin, energetska bomba, eksplozija zvučnih frekvencija i naboj elektriciteta, a Slovenac je navodno i cijepljen protiv dosade, tako da njegovi DJ setovi vrište od energije i kreativnosti.

– Još dok sam bio klinac sviđali su mi se kontinuirani elektronički zvukovi. Odgovarala mi je glazba velikana kao što su Prodigy i Daft Punk, a osim toga na mene je velik utjecaj imao underground trance, elektronička glazba osamdesetih, disko, funk i razni zvukovi iz svakodnevice. Naravno, tada sam znao samo komercijalne hitove, jer sam bio premlad za izlaske u klubove. Sve se promijenilo kad sam navršio 16 i prvi put otišao na pravi party. Underground scena me oduševila – otkriva Reaky te opisuje svoje DJ setove:

– Moja glazba uvijek postiže isti efekt kod slušatelja; guza u pokretu i osmijeh na licu! Uvijek tražim svježu glazbu i pokušavam što širi spektar stilova povezati u jedinstveni DJ set. Mnogi tvrde da je moj stil negdje između techno i trance glazbe, no nije baš lako riječima opisati moj zvuk. Daleko ga je lakše predstaviti u praksi. Na Astralisu 13. travnja u zagrebačkom klubu Boogaloo prilika je da o tome saznate mnogo više.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije