Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MrBeast

Slavni youtuber navodno je prekinuo snimanje u Hrvatskoj: Natjecatelji se otrovali vodom?

Foto: Instagram
1/6
01.02.2024.
u 21:54

Dogodilo se to, pojašnjavaju, jer su popili vodu s izvora, dok su se pripremali. Oporavljali su se nekoliko dana, pa su se vratili na posao.

Jedno od najpoznatijih lica interneta James Stephen Donaldson, poznatiji kao MrBeast (25), trenutno boravi u Dubrovniku. Naime, MrBeast se proslavio snimajući videe za YouTube, a sada je jedan svoj uradak odlučio napraviti i u Hrvatskoj. Kako piše Dubrovački dnevnik, MrBeast radi na jednom od svojih visokoprodukcijskih videa u razrušenom hotelskom kompleksu u Kuparima. Građani su ovom portalu javili i da se u razrušeni kompleks ne može ući već danima jer su putevi zablokirani. MrBeast na društvenim mrežama za sada nije otkrio što snima u okolici Dubrovnika. 

Kako navodi Dubrovački dnevnik, neslužbeno su doznali iz pouzdanih izvora da su se natjecatelji koji bi trebali sudjelovati u videu koji snima - razboljeli. Dogodilo se to, pojašnjavaju, jer su popili vodu s izvora, dok su se pripremali. Oporavljali su se nekoliko dana, pa su se vratili na posao. 
Podsjetimo, jesenas je popularni YouTuber iznenadio novim izazovom. MrBeast je na X-u (bivši Twitter) objavio fotografiju bijele sobe opremljene s dva kreveta, nekoliko osnovnih potrepština, par ormarića, umivaonikom, velikim sefom i zatamnjenim prozorima koji služe za promatranje. 

VEZANI ČLANCI:

- Biste li proveli 100 dana u ovoj sobi s potpunim strancem za 500.000 dolara? - napisao je pored te dodao:
- Vrata su otključana, a ako jedno od vas ode prije 100. dana, oboje gubite.
Inače, neki od videa po kojima je MrBeast poznat su: "Proveo sam 50 dana živ zakopan", "Zadnji koji napusti krug osvaja 500.000 dolara", "Squid Game" u stvarnom životu i tako dalje. 

GALERIJA Zvijezda 90-ih snimljena kako prodaje kuhani grah i puricu s mlincima na Dolcu

1/17

Jimmy se na ovoj društvenoj mreži pojavio 2017. godine kada je objavio prvi video i u njemu pokazao kako broji do 100.000, za što su mu, rekao je, trebala 44 sata. Kazao je da je shvatio da to funkcionira, bio je očajan što nije imao novca, a kada su mu se predviđanja potvrdila, znao što treba raditi na platformi. Tako je 10 sati gledao spot kreatora Jakea Paula "It's Everyday Bro" i vrtio fidget spinner 24 sata čime je došao do prvog milijuna pratitelja.
Nakon toga je shvatio kakvi videi mogu postati viralni i krenuo ih snimati, a to uključuje izazove zadnja-osoba-koja-ode, ili pak daje velike iznose novca vozačima Ubera ili konobaricama, a jednom je otvorio i prodavaonicu automobila i potom sve aute podijelio besplatno.

VIDEO Zdenka Kovačiček: 'Kći se razvela ove godine, sve je to utjecalo na moje zdravlje'

Komentara 1

PO
poluprovokator
07:09 02.02.2024.

Kakvu dobit ovakvi stvaraju za zajednicu odnosno koja je njihova korist? U prirodi ima naziv za one koji prosperiraju "na leđima" drugih jedinki...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije