Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrlo iskreno

Mnogima omiljeni voditelj priznao: 'Svaki dan razmišljam o smrti, nisam ni blizu svog kraja i mogu još puno toga postići'

Foto: Profimedia
1/7
18.11.2021.
u 22:30

"O smrti razmišljam svaki dan, a to je potaknula činjenica da je mojem ocu bila 61 godina života kad je umro" kazao je voditelj u intrevjuu.

Voditelj Grand Toura Jeremy Clarkson priznao je kako se jako boji smrt. Strah od smrti prvi put je osjetio kada se borio s koronom, a intenzivno je o tome počeo razmišljati otkako je napunio 61 godinu.

"O smrti razmišljam svaki dan, a to je potaknula činjenica da je mojem ocu bila 61 godina života kad je umro" kazao je voditelj u intrevjuu.

"Nekada sam mislio da ću svoju posljednju cigaretu ugasiti kada mi bude 107 i samo umrijeti. Ipak, prestao sam pušiti prije četiri godine. Kada mi je tata umro u 61. godini, razmišljao sam kako to i nije tako loše doseći te godine. Sada kada je meni 61 godina, da umrem bio bih silno bijesan, nisam ni blizu svog kraja i mogu još jako puno toga postići" dodao je i naglasio kako o umiranju razmišlja svaki dan. 

Podsjetimo, Clarkson je ranije otkrio kako se bojao da će tijekom Božića umrijeti "sam u usamljenom plastičnom šatoru". 

"Četiri dana prije Božića probudio sam se u noći kad sam ustanovio da su moje plahte mokre, a imao sam stalni suhi kašalj. Zato što imam 60 godina i debeo sam, i jer sam popušio pola milijuna cigareta i imao dvostruku upalu pluća vjerovao sam kako ću vjerojatno umrijeti sam u usamljenom plastičnom šatoru", napisao je Clarkson.

Clarkson je rekao da se u početku "nije osjećao previše loše", ali kasnije ga je disanje "zaista počelo mučiti", dodajući: "U mojoj je glavi uvijek zvonilo liječnikovo upozorenje o tome kako bi se moglo iznenada pogoršati. Stalno nam govore da znamo puno o COVID-u, ali ono što sam naučio tijekom posljednjih 10 dana jest da ne znamo. Ne znamo koliko smo dugo zarazni. Ne znamo kako se boriti s tim. Ne znamo što nam čini. Ne znamo koliko dugo antitijela traju. Ne znamo koliko je lako zaraziti se dva puta. I sigurno ne znamo hoće li neko od cjepiva djelovati dugoročno. Ne znam čak ni ako mi je sada bolje",  zaključio je Clarkson. 

VIDEO Haljina koju je Amy Winehouse nosila na svom posljednjem koncertu u Beogradu, prodana je za više od 1.5 milijuna kuna!

Ključne riječi

Komentara 5

ZA
zagi101
00:14 19.11.2021.

puno je antivaksera koji puše piju i prejedaju se a s druge strane laprdaju o štetnosti cijepiva, ma nemoj me j....i

ZB
Zoki-Bijela
07:52 19.11.2021.

Gin cuda radi.

Avatar TvojUjko
TvojUjko
07:33 19.11.2021.

Ti koji imaju milijune, najveći im je problem strah od smrti, a sirotinja želi što prije da umre..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije