Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imaju razloge

Slavni imaju zaista grozne higijenske navike: Neki jednostavno odbijaju koristiti sapun

Foto: Youtube screenshot
1/7
06.03.2023.
u 07:45

Za razliku od njih, mnogima omiljena 'Prijateljica', glumica Jennifer Aniston jako je praznovjerna. Najviše se to ipak odnosi na njen veliki strah od letenja. U avion uvijek ulazi desnom nogom i mora pomazati unutrašnjost aviona prije nego poleti.

Mnoge poznate osobe imaju čudne navike i opsesije kojih se godinama ne mogu osloboditi. Dok ih neki pokušavaju sakriti, drugi otvoreno pričaju o tome.

Jedna od njih je i glumica Megan Fox. Ona, naime,  ima veliki strah od korištenja pribora za jelo u restoranima. Fox je priznala da pati od opsesivno kompulzivnog poremećaja, te da ne može zamisliti da koristi vilicu ili žlicu koje je prije nje koristilo milijun drugih ljudi.

U tu skupinu pripada i reper Marshall Mathers, poznatiji kao Eminem, koji  još od malih nogu voli spavati u potpunom mraku. Kada boravi u hotelu njegova soba mora biti potpuno zamračena jer jedino tako može zaspati.

Za razliku od njih, mnogima omiljena 'Prijateljica', glumica Jennifer Aniston jako je praznovjerna. Najviše se to ipak odnosi na njen veliki strah od letenja. U avion uvijek ulazi desnom nogom i mora pomazati unutrašnjost aviona prije nego poleti.

Stani mediji pisali su kako čudne navike ima i bivši nogometaš David Beckham. U njegovom životu sve mora biti u liniji ili u paru.  Ako u hladnjak slaže limenke piva, njihov broj mora biti paran.

Glumica Cameron Diaz navodno boluje od opsesivno-kompulzivnog poremećaja. Mnogi su smatrali da je potvrda toga i priča o tome kako je u svom domu  jako često čistila kvake te da je zbog toga na kraju potpuno uklonila boje s njih. Inače, otvara vrata laktovima.

Kao i mnogi poznati koji sebe smatraju osviještenima po pitanju njege i zdravog života, svoje navike ima i glumac Brad Pitt. Često je na listi najljepših muškaraca, ali mnoge je šokiralo kada je kazao da ne koristi sapun "jer u njemu ima puno toksina".

Fascinantno je i da Pamela Anderson nikad ne gleda sebe u ogledalu zato jer se boji svog odraza.

Glumica Catherine Zeta Jones četka zube jagodama.

Zbog fotografija koje su u javnost izašle prije nekoliko mjeseci, mnogi misle kako je glumac Tom Cruise posjetio estetskog kirurga i išao na razne zahvate. No, strani mediji, jednom su prilikom u javnost opustili informaciju kako Cruise koristi "prirodni botoks" u vidi izmeta slavuja. Tvrdi kako mu taj namaz koji stavlja na lice preko noći pomlađuje lice i ostavlja prirodan izgled. 

Pjevačica Kesha izjavila je kako je godinama pila svoj urin jer je smatrala kako joj to daje snagu. Čudne navike vezane za kupaonicu ima i glazbenica Christina Aguilera. Ona navodno ne pere ruke nakon obavljanja nužde.

VIDEO Antonija Blaće: Problem nastaje kad ljudi zbog nemanja djece omalovaže sve drugo što ste napravili

 

Komentara 1

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
09:31 06.03.2023.

I oni bi trebali biti nečiji uzor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije