Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDBONOSNO DA

Slavne osobe otvorile sezonu zaruka

05.01.2018.
u 17:11

Godina u koju smo zakoračili mnogim je poznatim parovima već posebna jer su je počeli jednom od najvažnijih životnih odluka

Nakon manje od godinu dana veze bogatašica i poznata partijanerica Paris Hilton zaručila se za glumca Chrisa Zylku koji ju je zaprosio na skijanju u Aspenu. Paris je sretnu vijest podijelila na društvenim mrežama objavivši sliku s opisom: “Rekla sam da! Sretna sam i uzbuđena što sam zaručena za ljubav svog života. Moj najbolji prijatelj i srodna duša”.

Prsten iz snova

Mnogi su primijetili prsten na ruci bogate nasljednice koji je zbog svoje veličine bio i te kako vidljiv na svim objavljenim fotografijama. Dizajnirao ga je poznati draguljar Michael Greene, a prsten od 22 karata stajao je dva milijuna dolara. Greene je za strane medije otkrio da ga je kontaktirala Paris želeći izraziti svoju zahvalnost.

– Paris mi je rekla koliko cijeni moj trud. Rekla je da je to njezin prsten iz snova te da nije mogla vjerovati da će Chris smisliti nešto toliko savršeno – rekao je Greene. Iako nije poznat datum kada se točno zaručila, naša manekenka Helena Šopar u 2018. godinu ušla je sa zaručničkim prstenom na ruci, koji do tada nije bio na njezinoj ruci pa je lako za pretpostaviti da se sretni događaj zbio baš za ove blagdane.

Zaruke u New Yorku

Budući da je Helena već gotovo četiri godine u stabilnoj vezi s poduzetnikom Vjekom Zadrom, s kojim posljednje tri godine živi u Londonu, ovakav razvoj situacije nimalo ne čudi. Iako zaruke nisu osobno potvrdili, izvori bliski paru tvrde da su se doista zaručili, i to u New Yorku. Upravo je u New Yorku Helena živjela deset godina prije nego što se preselila u London sa sestrom Tamarom, s kojom je osnovala modni brend “Sopar”. Nagađa se da je Vjeku upoznala upravo u britanskoj prijestolnici.

S prstenom na ruci godinu je počela i glumica Ellen Page. Glumica, koja je bila nominirana za Oscara za ulogu u filmu “Juno”, vjenčala se za koreografkinju Emmu Portner. Kanađanka je poznata po tome da svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti, stoga ne čudi što je vjenčanje uspjela zadržati u tajnosti. No, ipak nisu izdržale pohvaliti se nakon vjenčanja pa su sretnu vijest objavile su na svojim Instagram-profilima. Ellen je prva objavila fotografiju njihovih ruku na kojima se jasno vide prsteni te napisala: “Ne mogu vjerovati da ovu nevjerojatnu ženu mogu nazvati svojom ženom”.

1/38

Komentara 2

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
18:22 05.01.2018.

zadnja slika dve spodobe

RI
rikavac
19:14 05.01.2018.

i to neke slavne osobe? Paris Hilton mogu mislit kolko ce joj dugo trajat zaruke i brak. Misica nikad cuo za nju a pogotovo za pofuzetnuka Vjeko Zadro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije