Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seksi mame

Slavne ljepotice koje su rodile u 40.: Otkrivaju kako su vratile fit liniju

Instagram Gwen Stefani
Foto: Instagram
1/5
12.10.2016.
u 13:35

Gwen Stefani trudničkih kilograma se riješila zahvaljujući dojenju, Nicole Kidman je jela samo ribu i salate, a Madonna se pridržavala mjesečeve dijete

Vijest da će Geri Halliwell postati mama u 44. godini prisjetila nas je da roditeljstvo u kasnijoj dobi, posebno među poznatima, nije rijetkost. U sličnoj dobi kao i bivša spajsica svoje prvo dijete rodila je i Halle Berry. Oskarovka je prvu kći Nahlu rodila kad je imala 41 godinu.

– Mislila sam da sam prošla godine u kojima je moguće da budem mama, mislila sam da se moram spremati za menopauzu, a ne za majčinstvo. Trudnoća me ugodno iznenadila – rekla je tada. U trudnoći je dobila 17 kilograma, ali ih se uz pomoć osobnog trenera riješila već nekoliko mjeseci poslije poroda.

Pjevačica Gwen Stefani treće dijete, sina Apolla rodila je u 42. godini, a trudničke kilograme brzo je izgubila. – Tajna je u dojenju, kilogrami se sami gube kad dojite. Tako sam izgubila kilograme i nakon prve dvije trudnoće otkrila – Gwen.

Pop-kraljica Madonna drugog sina Rocca rodila je pet dana nakon što je napunila 42. godinu, a kada je Rocco napunio godinu dana, krenula je na svoju petu turneju na kojoj je izgledala senzacionalno, a sve to zahvaljujući mjesečevoj dijeti.

Foto: Jimmy Choo

Nicole Kidman je kći Sunday Rose rodila kad je imala 41 godinu. Da je trudna, saznala je za vrijeme snimanje filma "The Reader" i odustala je od filma i ulogu prepustila Kate Winslet jer nije htjela riskirati da se nešto zakomplicira. Trudničke kilograme izgubila je odmah nakon poroda, čemu svjedoče i fotografije Nicole snimljene samo deset dana nakon što je rodila.

– Jela sam isključivo ribu i salate, a izbjegavala sam masnu hranu i tih nekoliko trudničkih kilograma zbilja je nestalo brzo – rekla je Nicole.

Uma Thurman također je članica kluba mama koje su rodile poslije 40., glumica je treće dijete kći Lunu rodila s 41 godinom, a samo dva mjeseca nakon poroda već se pojavila na crvenom tepihu s besprijekornom linijom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije