Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Emily Ratajkowski

Slavna ljepotica otkrila: "Da sam ga tužila za zlostavljanje danas ne bih bila poznata"

Emily Ratajkowski Out - NYC
Foto: Dylan Travis/ABACA
1/9
16.11.2021.
u 07:00

-Tada sam bila nepoznata manekenka. Mislim da se ne bi dogodilo ništa, osim što zasigurno ne bih imala ovakvu karijeru, to je surova realnost- ispričala je Emily kada su ju pitali zašto nije reagirala već na snimanju spota te dodala kako je to za nju bio sramotan i ponižavajući trenutak koji je često potiskivala i govorila si da je beznačajan.

Manekenka Emily Ratajkowski (30)  nedavno je u gostujući u podcastu Millennial love otkrila nove detalje sa snimanja spota za pjesmu "Blurred Lines" Robina Thickea (44).

Emily trenutno promovira svoju knjigu "My Body", a na gostovanju se osvrnula na incident i zlostavljanje pjevača.

-Tada sam bila nepoznata manekenka. Mislim da se ne bi dogodilo ništa, osim što zasigurno ne bih imala ovakvu karijeru, to je surova realnost- ispričala je Emily kada su ju pitali zašto nije reagirala već na snimanju spota te dodala kako je to za nju bio sramotan i ponižavajući trenutak koji je često potiskivala i govorila si da je beznačajan.

Inače, britanski mediji prenijeli su dijelove knjige u kojima je Emily opisala zlostavljanje Robina Thickea.

-Odjednom, niotkuda, osjetila sam hladnoću i ruke stranca koje su obgrlile moje gole grudi s leđa. Instinktivno sam se odmaknula, okrenula i vidjela Robina Thickea- napisala je manekenka koja je 2013. godine s još dvije djevojke plesala u spotu za jedan od najvećih hitova te godine.

Objasnila je kako se na snimanju u početku osjećala ugodno, no kako su se stvari promijenile zbog alkohola, a pjevač se počeo ponašati grubo.

-Nakon što sam se odmaknula, nabacio je neki glupav smiješak i krenuo unatrag. Zacrnilo mi se, a potom me redateljica pitala jesam li dobro, na što sam samo slegnula ramenima, izbjegavajući kontakt očima- objasnila je Ratajkowski, a priču je potvrdila i redateljica Diane Martel.

-Sjećam se trenutka kada ju je uhvatio za grudi. Stajao je iza nje, a ja sam agresivno vrisnula: 'Što to radiš? Snimanje je završeno!', ispričala je redateljica te dodala kako se pjevač ispričao i naglasio kako se to ne b i dogodilo da je bio trijezan.

VIDEO Haljina koju je Amy Winehouse nosila na svom posljednjem koncertu u Beogradu, prodana je za više od 1.5 milijuna kuna!

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar HighHopes
HighHopes
07:52 16.11.2021.

Hajde, barem je priznala zašto je šutila, svjesno je pristala na nastavak rada s tom osobom. Kako prodaju svoje tijelo i dostojanstvo, sve za malo slave. A sad kad se više ne piše toliko o njoj, traži pravdu.

DU
Deleted user
09:52 16.11.2021.

prostitutka, isla je jos kao maloljetna po zabavama za starce u nadi da ce ju neki pogurat i progurat. i uspjela je, samo nije racunala da ce koju godinu kasnije pogurat neku mladju i zgodniju pa ce ova past u zaborav.

DU
Deleted user
10:55 16.11.2021.

Sve ima svoju cijenu (očito).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije