Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubrzava puls

Slavna glumica (58) pozirala potpuno gola, vrući video objavila na Instagramu, komentari ne staju

Foto: Instagram
1/14
22.08.2023.
u 11:00

Elizabeth je pozirala na luftiću u bazenu, a ono što je mnoge iznenadilo jest da je bila potpuno gola. Ova 58-godišnjakinja često objavljuje fotke na kojima je u badiću, no sada se odvažila pozirati bez odjeće i skupila je više od 160.000 lajkova u manje od jedan dan.

Glumica Elizabeth Hurley (58) ponovno je podigla temperaturu objavom na društvenim mrežama. Elizabeth je pozirala na luftiću u bazenu, a ono što je mnoge iznenadilo jest da je bila potpuno gola. Ova 58-godišnjakinja često objavljuje fotke na kojima je u badiću, no sada se odvažila pozirati bez odjeće i skupila je više od 160.000 lajkova u manje od jedan dan. 

 - Lebdim na kriški lubenice - napisala je uz objavu, dok su joj u komentarima pratitelji pisali da izgleda wow i da je prekrasna. 

 

Nedavno je sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama je podijelila kako uživa na odmoru. Glumica je pozirala naslonjena na palmu u dvodijelnom bijelom badiću s prugama. U njemu je naglasila svoju bombastičnu figuru zbog koje mnogi smatraju kako izgleda upola mlađe.

Volim bikinije s prugicama – napisala je u opisu i prikupila skoro 85.000 lajkova. „Tako si lijepa“, „Inspiriraš“, pisali su joj pratitelji u komentarima. 

Inače, glumica je za Daily mail otkrila tajnu svog besprijekornog izgleda te ispričala kako se hrani. Svoje jutro započinje s dvije šalice tople vode koje nemaju baš ugodan okus, ali smatra kako je to fantastično za probavni sustav. Za doručak rado pomiješa bananu i grčki jogurt u koje doda i malo meda. Za ručak uvijek bira prvo povrtnu juhu, a zatim meso i neki zdrav dodatak uz to.

- Cijelo ljeto jedem voće i povrće iz vlastitog vrta. Nekada sam imala i malu organsku farmu, a sve meso koje je moj sin jeo bilo je s farme. Očito to većini ljudi nije moguće, ali podrška lokalnim poljoprivrednicima je dobra stvar gdje god živite - poručila je.

VEZANI ČLANCI:

Glumica svakom novom fotografijom ili videom na društvenim mrežama oduševi svoje pratitelje koji se ne mogu načuditi njezinom mladolikom izgledu. Na društvenim mrežama često dijeli i fotografije u kupaćem, a jednom je prilikom tako pokazala kako uživa na odmoru na luksuznoj jahti, a pritom je pokazala i svoju zadivljujuću figuru u plavom bikiniju.
„Samo postaješ bolja", "Pogledaj se..", "Sjajna si žena", "Izgledaš sjajno", "Prekrasno tijelo", pisali su joj oduševljeni pratitelji. 

Osim što se proslavila ulogama u hitovima poput "Austin Powers" ili "Začaran", Elizabeth je razvila i poslovno carstvo, zahvaljujući svojoj ljubavi prema plaži i uživanju na suncu glumica ima i svoju marku kupaćih kostima i popratne odjeće. A osim što, kako tvrdi, sama dizajnira komade, ona ih uglavnom i sama reklamira. 

VIDEO Ana Gruica u crkvi se drugi put vjenčala s psihijatrom Boranom Uglešićem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije