Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"A sjede tek počinju od brige"

Slavlje u obitelji Marijane Batinić: " Sedam godina ljubavi, smijeha, brige i najveće radosti"

Foto: Instagram screenshot
1/11
02.02.2022.
u 19:16

Ispod objave ubrzo su se nanizale brojne čestitke, a javile su i glumice Nataša Janjić Medančić, Lana Gojak i Bojana Gregorić Vejzović.

Televizijska voditeljica Marijana Batinić (40) na svojem je Instagram profilu objavila video posvećen kćerkici Eni koja danas slavi 7. rođendan

-7 godina, a  jučer sam je rodila. 7 godina ljubavi, smijeha, brige i najveće radosti... Sretan ti rođendan djevojčice naša i hvala za svaki osmijeh, zagrljaj i poljubac, ali i svaku sijedu koju si nam donijela- napisala je Marijana uz video u kojem se izmjenjuju fotografije  njihovih zajedničkih trenutaka uz Oliverovu pjesmu 'Jubavi mala'.

Ispod objave ubrzo su se nanizale brojne čestitke, a javile su i glumice Nataša Janjić Medančić, Lana Gojak i Bojana Gregorić Vejzović.

Objavu možete pogledati OVDJE.

"Ljepotici maloj sretan veliki sedmi, i tebi mamice čestitam" , "Sretno frajerici, da ostane svoja", "A sjede tek počinju od brige, sretno našoj ljepotici", "Sve najbolje", "Ljubav i radost na jednom mjestu. Predivno. Sretno", "Lete godine, brzo rastu, prebrzo", "Sretan rođendan ljepotici", samo je dio komentara.

RTL-ova voditeljica nedavno je otkrila kako je tati pripremila iznenađenje za rođendan. Naime, Marijana je s kćerkicama otputovala u Split, kako bi ga iznenadila. Voditeljica je objavila fotografiju s ocem, te fotku torte sa svjećicama kojima je potvrdila da slavi 70. rođendan.

VIDEO Premijer Andrej Plenković i supruga Ana očekuju treće dijete 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije