Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U drugoj sezoni

Sjećate se Jelene koja je u 'Život na vagi' ušla sa 112,9 kg? Pogledajte kako sada izgleda

07.01.2024.
u 08:28

Jelena Putnik u sedmoj sezoni je pomogla Goranu i Ljubi Bartulović koji su bili povratnici u show i Jelena je s njima radila otkako su napustili show sve do njihovog pojavljivanja u finalnoj epizodi i finalnom vaganju.

Jelenu Putnik smo upoznali u RTL-ovom showu "Život na vagi" gdje je u drugu sezonu ušla s 112,9 kilograma, a na finalnom vaganju vaga je pokazala kako je Jelena izgubila 45,2 kilograma i došla do težine od 67,7 kilograma. Taj odličan rezultat Jeleni je bio poticaj da nakon showa nastavi istim putem i da pomogne i drugima koji se bore s viškom kilograma. Tako je Jelena postala fitness trenerica, a u sedmoj sezoni je pomogla Goranu i Ljubi Bartulović koji su bili povratnici u show i Jelena je s njima radila otkako su napustili show sve do njihovog pojavljivanja u finalnoj epizodi i finalnom vaganju. 

- Dragi moj Gogo...Gledajući danas finale ponovno sam proživjela zadnje tjedne koje smo proveli pripremajući te za isto....nitko, ja vjerujem osim nas dvoje neće moći znati a niti osjetiti kakva je disciplina i snaga volje trebala da dođeš do ovog rezultata...radim sa klijentima već godinama, no, ovakvu snagu volje, maksimalno povjerenje koje sam dobila od tebe, predanost i ustrajnost, nikada ali nikada nisam doživjela kao trener. Nikada nisam bila ponosnija na nekoga nego što sam sada na tebe. Pobjeda ti je izmaknula za malo, no kada se sjetim koliko je prepreka bilo tu, te da si se morao više odricati nego ostali, da smo masu stvari morali improvizirati, ponovit ću, ponosna sam na tebe do neba i nazad. - ispričala je Jelena na Instagramu kroz što je Goran prolazio je istaknula koliko je ponosna na njega.

1/52

VEZANI ČLANCI

Goran je na prvom vaganju imao 155,9 kilograma, a na finalnom 84,4 kilograma što znači da je izgubio 71,5 kilograma. 

- Kada se sjetim pogleda punog razočaranja što nisi u ključnom trenutku mogao u saunu a onda i sreće kada je i ova naša iz kućne radinosti donijela rezultat, kako si doslovno u dan dostizao zacrtane ciljeve, pratio strategiju, u 16 dana prije finala istopio 14 kilograma, ma ne mogu biti ne ponosna...da, žao mi je da nisi pobijedio jer si to zaslužio. Stvarno jesi, prije svega jer si dobar i pošten čovjek, veliki radnik a prije svega veliki prijatelj te divan otac i suprug. Zaslužio si. Za sebe. Za vašu obitelj, no nije išlo, falilo je tako malo, no dao si sve od sebe i budi ponosan. Ja jesam, tvoja draga @ljubebartulovic je, djeca jesu, obitelj i prijatelji jesu, moji Lauferi jesu koji su disali s tobom zadnje dane.Ostvario si rezultat čistog obraza, samo sa svojim radom, trudom i disciplinom i ja ti se još samo mogu zahvaliti na povjerenju koje si mi pružio. 

 

 

- Ovo je bilo teško no predivno putovanje i sada, kada sve ovo prođe, znaj da i ti i Ljube i dalje možete na mene računati. Da vam je moja kuća i dalje otvorena kao i moje srce u koje ste mi se oboje zavukli. Sada ćemo se, kada bude spremna, fokusirati na Ljube i pomoći joj da i ona dođe do svog cilja. Ja vjerujem u nju i znam da to može, bez pritiska, zbog sebe uz tvoju a ako će naravno trebati i moju pomoć, prije svega kao prijatelja a onda i trenera. Volim vas. Vaš tiranin Jele. PS:toliko smo fokusirano radili i trenkali da ja nemam normalnih fotki za postati, sorry - napisala je Jelena u objavi i objavila nekoliko fotografija s finala sedme sezone te pokazala kako je i dalje u odličnoj formi. 

VIDEO Maja Šuput otkrila kako ju Bloom zove: 'Drugima je simpatično, a meni malo čudno'

 

Komentara 3

Avatar Ivankodil
Ivankodil
08:55 07.01.2024.

Na kraju Goran nije uzeo ništa, a njemu je najpotrebnije. Da nije ušao u finale barem bi uzeo lovu kao najbolji ne finalist. Stvarno mi je žao jako pozitivan lik. Ma i pobjednik je ljudina sve pet

IM
Imam
19:46 13.01.2024.

Gorana znam osobno i obadvoje su predivni ljudi. Jako mi je žao što nije pobjedio jer sam jako ponosna što je postigao. Bila sam sigurna da će pobjediti jer iako nije sve u parama, njima stvarno trebaju 😔

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije