Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova avantura

Sjećate se Ervina iz BB-a koji se hvalio da je zaveo 500 žena? Sada ide u novi reality

Ervin Mujaković
Foto: Instagram
1/6
26.08.2020.
u 21:30

Osim u Big Brotheru Ervin je bio sudionik i popularnog showa u Srbiji "Zadruga" i uvjeren je kako bi mogao pobijediti u novom showu.

Ervina Mujakića publika je upoznala u regionalnom izdanju Big Brothera koji se prikazivao na RTL-u, a u showu se predstavio kao menadžer solariji s bogatim ljubavnim iskustvom i tvrdio je kako je zaveo više od 500 žena. Svoje zavodničke vještine pokazao je u showu i najprije je bio s natjecateljicom Stefani iz Splita i pred tv kamerama su vodili i ljubav, a kasnije je simpatije pokazao i prema stanarki Ivoni ali i prema Barbari Šegetin, a u showu je na kraju bio i s natjecateljicom Mirjanom. Ervin sada najavljuje sudjelovanjem u jednom novom showu u Srbiji.

- Novi koncept realityja, igre, zadaci, ambijent same kuće, sve su to razlozi zbog kojih sam uzbuđen - rekao je za 24 sata. Osim u Big Brotheru Ervin je bio sudionik i popularnog showa u Srbiji "Zadruga" i uvjeren je kako bi mogao pobijediti u novom showu. - S obzirom na to da mi je treći reality, mislim da mogu pobijediti, da svojim ponašanjem i postupcima mogu dobiti velike simpatije kako ukućana, tako i ljudi koji me podržavaju i glasaju - kaže Mujakić.

Na pitanje postoji li mogućnost da opet pred kamerama vodi ljubav i osvaja neku od natjecateljica, s osmijehom odgovara: - Iskreno, ne mogu unaprijed govoriti, većina kaže 'ne' pa opet to napravi, vidjet ćemo...

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
06:39 27.08.2020.

Ne razumijem... Zašto bih trebao znati išta o srpskim realityjima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije