Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZNEMIRIO JE

Sin gradonačelnika Valpova slao vulgarne poruke našoj influencerici, ona sve objavila

Foto: Instagram
1/10
03.07.2023.
u 12:30

Hana Hadžiavdagić Tabaković napisala je kako ju je Jakov Šutalo vrijeđao na nacionalnoj osnovi a zatim slao slike međunožja. Gradonačelnik Matko Šutalo joj je se nakon toga ispričao

Poznata influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković na svom je Instagramu podijelila privatne poruke koje joj je slao Jakov Šutalo, sin gradonačelnika Valpova Matka Šutala.

'Ku*vo balijska, na čemu ti zarađuješ', stajalo je u jednoj od pruka, a zatim je uslijedila fotografija međunožja.

Foto: Instagram

- Mora da je ponos obitelji i prijatelja s ovakvim razmišljanjem, dodala je Hana pa otkrila da se odlučila javiti njegovom ocu Matku.

Foto: Instagram

- Poštovani gradonačelniče, pretpostavljam da će Vas ova poruka uznemiriti, ali mislim da kao javna osoba (kao što sam i ja) trebate znati što se događa i što Vaš sin šalje meni u inbox na društvenoj mreži Instagram. Ja sam netko tko 15 godina živi i radi u Hrvatskoj te se veoma uznemirim na poruke mladih ljudi koje sadrže mržnju i nacionalizam. U prilogu šaljem fotografije kao dokaz. Hvala Vam na razumijevanju te se nadam da će ova moja poruka utjecati na promjenu njegovog razmišljanja u budućnosti, napisala je u mailu, dodajući da je dosta mržnje na društvenim mrežama.

VEZANI ČLANCI:

Nakon toga je objavila i odgovor gradonačelnika, koji joj se ispričao zbog poruka svoga sina. 

Foto: Instagram

- Poštovana gospođo Hadžiavdagić Tabaković, zahvaljujem na upućenom pismu. Nemam riječi kako bih opisao ovu doista neugodnu situaciju. Želim Vam reći, prije svega, da za ovakvo ponašanje nema niti može biti opravdanja. Ne podržavam nedolično ponašanje bilo kakve vrste i u isto vrijeme ga osuđujem. Primite moju iskrenu ispriku, ako Vam to imalo što znači, a ja ću, vjerujte, učiniti sve što je u mojoj moći da se takvo nešto ne ponovi, zaključio je Šutalo.

VIDEO: Rade Šerbedžija došao u goste kod Nevena Ciganovića 

Komentara 12

BU
burza
14:09 03.07.2023.

Kad se bavis takvim poslom javna si osoba pa trpi kao i politicari njima mozes sve reci onda je to u redu

KO
komentant
17:27 03.07.2023.

vidim svakakve komentare. on je očito tatin sin i krelac neodgojeni. neznam zašto tako koentirate nju. ona se nečim bavi i to joj omogućuje egzistenciju. druga je stvar šta individue misle o njoj. Misliti je dozvoljeno ali ovako komentirati baš i ne.

BF
bf23
14:17 03.07.2023.

A što je to influencerica? A što se tiče pacijenta,sama njegova retorika dovoljno govori o njemu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije