Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitamo

Šime Vrsaljko i njegova partnerica Kaja očekuju prinovu, a otkriven je i spol

Foto: Instagram
1/8
07.06.2023.
u 14:02

Slovenska manekenka i poduzetnica u šestom je mjesecu trudnoće i otkrila je kako je sve spremno za dolazak novog člana obitelji

Kaja Vidmar, partnerica našeg bivšeg nogometnog reprezentativca Šime Vrsaljka drugi je put trudna i još je tri mjeseca dijele od poroda. Slovenska poduzetnica otkrila je i spol prinove. 

- Osjećam se potpuno drugačije nego u prvoj trudnoći. Svaka trudnoća je zaista posebna za sebe. Koliko ima umora i mučnine, toliko je i radosti u obitelji i sretnog iščekivanja, a braci se posebno vesele Viktorija i Bruno. Sve je spremno za našeg novog člana koji će mnogo toga ‘naslijediti‘ od Viktorije jer razlika među njima neće biti velika. Jedva čekamo zagrliti ga -  izjavila je Kaja za Gloriju. Dugo se šuškalo o vezi nogometaša iz Zadra i slovenske manekenke i poduzetnice, a prvu zajedničku fotografiju na društvenim su mrežama objavili prošle godine u lipnju. Nekoliko mjeseci kasnije Kaja je prvi put u javnosti govorila o svojoj vezi sa Šimom Vrsaljkom. 

VEZANI ČLANCI

- Nisam vjerovala da postoji ljubav na prvi pogled dok nisam upoznala Šimu. Ja kažem da je to bila sudbina. Iste smo energije, sličnih karaktera, sve nas to jako veže. Šime je otac za kojeg su njegova djeca jako vezana. Daje im ljubav, sreću i veselje, među njima se vidi posebna veza. Kad se igra s njima, postaje mali dječak. Svaki put kada Bruno dođe u našu kuću, imamo igru 24 sata dnevno. Njegova dječja soba je uvijek puna smijeha i zabave. Ponosna sam na Šimu, stvarno me iznenadio kako dobro zna postupati i s tek rođenom bebom - rekla je u intervju za Story Kaja. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

 

O vezi Vrsaljka i atraktivne Slovenke počelo se pisati krajem veljače prošle godine kad je Kaja bila u visokom stupnju trudnoće. Nagađanja su potaknuli i detalji fotografija koje su Šime i Kaja objavljivali na društvenim mrežama.  "On je moj vitez, o kojem sam toliko čitala u svim svojim omiljenim povijesnim romanima - najveća podrška, povod za svakodnevni smijeh i motivator u svakom pogledu", napisala je Kaja pored fotografije na kojoj se vidi njezina sjena i sjena muškarca, ali njegov identitet tada nije otkrila. 
Šime i Kaja imaju kći Viktoriju, a nogometaš iz braka s bivšom suprugom Mateom ima sina Brunu.

VIDEO Ovo morate čuti! U samom centru Zagreba publiku je bacio u delirij i rasplakao "Cesaricom"

Komentara 6

Avatar ZLO
ZLO
16:06 07.06.2023.

Nogometaši i njihove sponzoruse. Moje omiljeno ljetno štivo

MA
Maslac
18:40 07.06.2023.

Eh Sime, skinuo majcu , to tetovaze, to lijepa zena, ima se , moze se....baraba na kvadrat...takvih ima nekoliko desetina hiljada u Minkenu ( München ) samo sta nisu profesionalni nogometasi ...sta bi babe rekle " svi na isti kalup"

PA
Pajdo
22:08 07.06.2023.

Prevedite na hrvatski ŠTO je i tko PARTNERICA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije