Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRUĆA PROCESIJA

Severina u izazovnoj haljini plijenila poglede časnih sestara

severina (1)
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
1/17
26.01.2013.
u 15:04

Časne sestre i svećenici nisu odoljeli iz procesije pogledati u Severininom smjeru, a mnogi su se i nasmiješili.

Naša najpopularnija pjevačica Severina danas se prošetala čuvenim Stradunom. U pripijenoj čipkastoj haljini ni časne sestre i svećenici, koji su u procesiji prolazili centrom Dubrovnika, nisu je mogli ne primijetiti. Svi okupljeni, pa tako i crkveni predstavnici, okretali su glavu za pjevačicom dok je sudjelovala u predstavljanju novog modela golfa, kojem je zaštitno lice. Severina se brojnim sudionicima procesije samo nasmiješila, a istu je reakciju i ona kod njih izazvala.

Redovnici su u Dubrovnik došli na procesiju u povodu proslave Redovničkog dana i početka slavlja Sv. Vlaha koji je sljedeće nedjelje.

– Bilo je to lijepo druženje u Dubrovniku – samo nam je kratko rekla Severina.

Nakon što su brojni redovnici i redovnice sa svijećama u rukama prošli pokraj nje, Severina se posvetila obožavateljima. Fotografirala se s djecom koja su joj prilazila i porazgovarala s njihovim mamama te je na suncu uživala u šalici kave.

Ključne riječi

Komentara 59

Avatar Vucibatina
Vucibatina
16:06 26.01.2013.

Faljen Isus......amen

WO
Wolf23
16:06 26.01.2013.

izgleda odlično u štiklama od pola metra :-D

GR
grabice
17:09 26.01.2013.

....za par godina će se pokajati.. ......i glumiti izgubljenu ovčicu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije