Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naša bila štorija

Severina i Karan predstavili spot za pjesmu 'Sta je svit'

severina, goran karan
Foto: Jelena Balić
1/4
07.12.2015.
u 12:40

– Pisma ''Sta' je svit'' može ući u bilo koji Disneyev crtani film. Lipa, jednostavna, emotivna, pisma 'za zauvik'... – opisala ju je Severina

Kako je i najavila, Severina je danas na svojoj Facebook stranici predstavila spot za pjesmu ''Sta' je svit''. Riječ je o najavnoj pjesmi mjuzikla ''Naša bila štorija'' u kojem glavne uloge imaju Severina i Goran Karan.

– Pisma ''Sta' je svit'' može ući u bilo koji Disneyev crtani film. Lipa, jednostavna, emotivna, pisma ''za zauvik''... – opisala ju je Severina na svojoj stranici. 

Mjuzikl ''Naša bila štorija'' potpisuju Neno Ninčević i Goran Karan, dok je za aranžman zaslužan producent Nenad Šišković.

Karan će u mjuziklu utjeloviti Duju, mladog nogometaša Hajduka, koji je zaljubljen u 'ćer diretura Vinka, lijepu Anu. Zbog stare svađe dvaju obitelji, Dujina i Anina ljubav je zabranjena, no oni znaju da je vrijedna borbe jer, kako kaže moto mjuzikla, sve ča ljubav složi nije grij.

''Sta' je svit'' Anin je i Dujin dijalog u najtežim trenucima njihova odnosa, a Severina i Karan uvjerljivo su dočarali tugu koju likovi osjećaju. 

Splitska pjevačica premijeru pjesme prethodno je najavila na društvenim mrežama i zahvalila svima koji su sudjelovali u realizaciji ''splitske bajke''.

– Zahvaljujem Goranu Karanu i Neni Ninčeviću što su me uveli u njihovu bilu štoriju i čestitam im što su uz pomoć aranžera Nenada Šiškova priveli kraju snimanje ove splitske bajke. Čast mi je biti dio splitske ekipe koja pjeva u mjuziklu ''Naša bila štorija''. Uz Gorana Karana tu su i Tedi Spalato, Danijela Martinović, Giuliano, Arijana Čulina, Snježana Sinovčić-Šiškov i Stefan Kokoškov, sve odreda fantastični glazbenici. Darko Drinovac, moj dugogodišnji suradnik, radio je videospot i mislim da je kroz spot snimio jednu od najljepših razglednica Splita. Zahvaljujem i njemu, kao i Jeleni Balić i Sonji Dvornik na divnim fotografijama – napisala je Severina

>>Severina i Goran Karan uskoro predstavljaju spot za pjesmu "Sta je svit"

>>'Zabranjena ljubav' Severine i Gorana Karana

Komentara 3

VD
vddutina
17:35 07.12.2015.

Kako Dino Radja kad je Goran Karan?

IH
ivan.horvat031
08:49 08.12.2015.

Ona još uvijek uporno glumi hrvaticu.

KU
kunigunda
22:31 09.12.2015.

ajde ševe bolja bi ti bila ona caj caj cajka ne možeš malo biti poštena malo +ebena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije