Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podijelila detalje

Šerifović o prekidu koncerta: Ako je vama u redu da ostanete bez dijelova tijela, neka na vas bacaju petarde

Foto: YouTube screenshot
1/17
05.01.2024.
u 09:14

Marija Šerifović se sada oglasila o cijelom incidentu. Pjevačica inače ima YouTube kanal na kojem rado dijeli brojne detalje iz privatnog života.

Pjevačica Marija Šerifović za doček Nove godine pjevala je u Zenici na glavnom gradskom trgu. Dobro raspoložena Marija koncert u Zenici je otvorila pjesmom  "Pametna i luda", a nekoliko minuta prije ponoći pjevačica je pozvala Zeničane Hanu i Adija da joj se pridruže na pozornici i tada je Adi zaprosio Hanu, a cijeli trg nagradio ih je velikim pljeskom, prenosi Avaz.

Kada je otkucala ponoć uz Mariju je svim prisutnima Novu godinu čestitao i gradonačelnik Fuad Kasumović te je svima poželio mnogo zdravlja, sreće i mira u ova turbulentna vremena i uputio je posebnu zahvalu Mariji Šerifović što je uveličala doček 2024. godine. Sjenu na ovaj lijepi doček bacili su pojedinci koji su se oglušili na molbe Marije Šerifović da se ne bacaju petarde na pozornicu i zato je svoj nastup završila 15 minuta prije nego je to bilo predviđeno, a zato je dio publike ostao razočaran.

Marija se sada oglasila o cijelom incidentu. Pjevačica inače ima YouTube kanal na kojem rado dijeli brojne detalje iz privatnog života. 
- Evo me u sobi. Malo sam ljuta jer je Miloš iz benda 10 minuta prije izlaska na binu na stepenicama pao i polomio ruku i ima otvoreni prijelom. Petarde su bacali pa sam nekoliko pjesama prije vremena prekinula nastup - ispričala je pjevačica. 

VEZANI ČLANCI:

Pobjednica Eurovizije 2007. godine rekla je kako je sve otišlo nizbrdo kad je netko bacio petardu pod noge njenom bubnjaru. Nakon toga se zapalio i kaput pjevačice koja je njen prateći vokal. 
- Onda je netko bacio prvu petardu pod noge bubnjaru, onda sam zamolila da, ako imaju mozga, da to ne rade. Poslije nekog vremena blizu je pukla još jedna. Onda poslije dva sata skoro, grunula je još jedna, točno ispod Jelene, koja je prateći vokal, i izgorio joj je kaput i vreća koja je stajala pored. Izgorio je i dio opreme. Bilo je logično da prekinem. 

 

Odgovorila je i onima koji nisu imali razumijevanja za situaciju u kojoj su se našli Marija, njen bend, ali i publika. 
- Ako je vama u redu da ostanete bez ruke, noge, prsta, oka i obraza, onda izvolite, pa neka na vas bacaju petarde. Slažem se da trpi velika većina zbog kretena, ali otkad je svijeta i vijeka - budala uvijek koči. To je moje viđenje cijele situacije - zaključila je. 

VIDEO Marija Šerifović podijelila emotivnu objavu o prošloj godini: 'Hvala ti na ovim malenim ručicama'

Komentara 3

Avatar istovari
istovari
13:22 05.01.2024.

Ko je ova?

Avatar rubinet
rubinet
13:49 05.01.2024.

Gledatelji, mahom rudari, bili su razočarani prekidom koncerta.

JO
Jova
10:01 05.01.2024.

Dobro je da znam...pišite još o Mariji Sreifovic, ludi smo za njom ovdje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije