Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vodeni apoloni snimili novi kalendar

Seksi vaterpolisti: Prirodno nam je biti u kupaćima pa smo se razgolitili bez treme

vaterpolist
Foto: Goran Matijašec
1/6
14.01.2015.
u 08:17

Za njihova mišićava tijela zaslužni su naporni treninzi, a premda kažu da nisu imali većih problema s obožavateljicama, to će se sad zasigurno promijeniti

Kako bi pobudili interes publike za vaterpolo, zgodni dečki naše vaterpolske reprezentacije i aktualni olimpijski pobjednici i ove godine razgolitili su se na snimanju kalendara za 2015. godinu u suradnji s PBZ-om i bnetom.

Zabavno i opušteno

Vodeni apoloni, kako ih od milja zovu obožavatelji, svoja istesana tijela ukrasili su prepoznatljivim crveno-bijelim kvadratićima i u zavodljivim pozama stali pred objektiv Gorana Matijašeca. Dečki su nam ispričali je li bilo treme prije snimanja i kako su se snašli, ali i otkrili svoje tajne dobrog izgleda.

– Ovo nam je drugi put da snimamo takav kalendar pa smo otprilike znali što nas čeka. Nije bilo puno treme jer nam je prirodno biti u kupaćima pa nam nije bilo teško skinuti se za snimanje – kaže Nikša Dobud i dodaje da je zadovoljan fotografijama i nada se da će isto mišljenje imati i publika. Nikšino mišićavo tijelo rezultat je redovitih treninga, ali priznaje da malo teže održava težinu jer je veliki gurman. Poziranje u kupaćima nije nikakva novost ni za Petra Muslima.

– Slikao sam se za kalendar puno lakše nego prošle godine i uz manje treme jer sam znao što me čeka. Jako mi se sviđa rezultat, ali komentare bih ipak prepustio publici – kaže Petar. Uz svakodnevne treninge Muslim formu održava i vožnjom bicikla a intenzitet treninga uvijek je veći uoči velikih natjecanja. Kada su natjecanja u pitanju, Petar ima nekoliko želja koje bi volio ostvariti u ovoj godini.

– Nadam se plasmanu u Svjetsku ligu, da ćemo osvojiti jednu od medalja na Svjetskom prvenstvu i izboriti odlazak na Olimpijske igre – poželio je Muslim.

Ovakvu promociju vaterpola podržava i Luka Bukić i priznaje da je snimanje bilo naporno, ali napominje da nije imao tremu.

– Vaterpolo danas, nažalost, još nema mnogo navijača pa podrška najviše dolazi od obitelji, prijatelja i poznanika. Zato se nadam da će kalendar pridonijeti popularnosti našeg sporta – kaže Luka.

Na pitanje proganjaju li ih obožavateljice, Luka Bukić i Nikša Dobud kroz smijeh kažu: – Do sada nas obožavateljice baš i nisu proganjale.

Talijani neka uče od nas

Problema s obožavateljicama do sada nije imao ni Maro Joković koji vaterpolo igra u Italiji.

– Odlično je bilo na snimanju, opušteno i zabavno i cijeli je kalendar neobičan. U Italiji recimo nemaju veliku promociju vaterpola pa bi na ovom primjeru mogli nešto naučiti od nas – kaže Maro. Igrač Juga CO-a Marko Bijač, poput svojih suigrača, nije imao problema pred fotoaparatom, u čemu mu je pomoglo i iskustvo prošlogodišnjeg snimanja ali i savjeti stručnjaka. Velike zasluge, osim Goranu Matijašecu, na snimanju pripadaju i Bianci Šehović koja je dečkima tehnikom body-painta izradila kvadratiće i frizer Ivica Palinić koji se pobrinuo za frizure vaterpolista. Za kraj, dečki su obećali obožavateljima da će dati sve od sebe u osvajanju novih medalja.

>>Hrvatski vaterpolisti na druženju s riječkim mališanima najavili borbu za pobjedu!

>>Zgodni vaterpolisti pozivaju na nezaboravno druženje u Zagrebu

Komentara 4

Avatar Ironman0105
Ironman0105
09:55 14.01.2015.

Nema veze kaj su vaterpolisti prema lakoatleticarima smijesno I nezgrapno gradeni. Nema nikakve veze nebuloza nazvati ih apolonima (bucmastom starogrckom bogu). Bitno je da neuki novinari zaradjuju dnevnice.

Avatar MissDaisy
MissDaisy
10:27 14.01.2015.

Da vodeni apoljoni... Umireeeeeeeeemmm. Ajd da se i nečemu na ovom Večernjem nasmijem...

LI
liliZG
12:58 14.01.2015.

MissDaisy i Ironman0105 , jel' ja to njušim ljubomoru ??? dečki su zgodni, zgodnih tjela i lica, zašto pričati da nisu kad jesu... i sretno im bilo na natjecanjima ove godine!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije