Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Sanja Doležal otputovala kod kćeri u London i pohvalila se novim članom obitelji

Foto: Instagram
1/21
19.02.2024.
u 18:00

Sanja je podijelila na društvenoj mreži Instagram nekoliko predivnih fotografija i snimki. Među ostalim, pokazala je snimke razgledavanja znamenitosti Londona, ali i iz šetnje s 'najmlađim i najslađim novim članom obitelji'. Riječ je o psiću chihuahui, novom ljubimcu njezine kćeri.

Pjevačica i voditeljica Sanja Doležal (60) krajem siječnja javila se s odmora iz Dubaija, a sada se pak javila iz Londona. Naime, Sanja se nakon odmora zaputila u posjet kćeri Lei koja u Londonu studira na jazz akademiji. Sanja je podijelila na društvenoj mreži Instagram nekoliko predivnih fotografija i snimki. Među ostalim, pokazala je snimke razgledavanja znamenitosti Londona, ali i iz šetnje s 'najmlađim i najslađim novim članom obitelji'. Riječ je o psiću chihuahui, novom ljubimcu njezine kćeri.

Podsjetimo, Sanja se tijekom odmora u Dubaiju pohvalila fotografijama iz Desert Safarija gdje je pozirala s devama i na pustinjskom pijesku, bosonoga u dugoj bijeloj haljini kratkih rukova i s tirkiznim hidžabom na glavi. Osim toga, pohvalila se i novom tetovažom od kane. Kana se koristi za bojanje kože, noktiju i kose, još od doba starog Egipta. Istetovirala je cvijet na lijevoj ruci kojeg je ukrasila listovima u svjetlosmeđoj boji.

Vidi se kako je Sanja sretna na odmoru što se može primijetiti na njenom licu, a i samo je potvrdila da uživa u pustinji: - Pustinje je sve manje, ali je veličanstvena, napisala je u svojoj posljednjoj objavi na Instagram profilu. Njeni pratitelji pisali su joj komentare oduševljenja te joj poželjeli ugodan boravak u Dubaiju. - Draga Sanja, uživaj za nas!, Prelijepa si!, samo su neki od komentara.

VIDEO Aleksandra Prijović zapjevala i hrvatski hit u Osijeku

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
23:24 20.02.2024.

Otputovala je /komu čemu/ kćeri. Bez prijedloga kod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije