Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blagdanski ugođaj

Sanja Doležal otkriva kako je uredila dom za Božić i koje delicije sprema za blagdanski stol

Zagreb: Prvi Cinema Book Club u Kaptol Centru uz književnu večer i projekciju filma
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
19.12.2023.
u 16:28

Božić će provesti u krugu obitelji sa kćeri Leom i sinom Lukom, a na blagdanskom stolu će se naći brojne delicije

Blagdanski ugođaj već vlada u domu pjevačice Sanje Doležal koja voli kad joj u stanu svijetle božićne lampice, a dan prije Badnjaka je rezerviran za ukrašavanje božićnog drvca.

- Stan sam već okitila, lampice su postavljene, a dan prije Badnjaku ću okititi bor. Dosta sam tradicionalna po tom pitanju pa kod mene prevladavaju crveno i zeleno, kao i pravo božićno drvce. Ono što je kod mene specifično je da imam puno lampica koje moje kći Lea obožava. Dok prije spavanja pogasim sve na prozoru, vjenčićima i zidovima, treba mi pola sata - ispričala je Sanja za T portal. Božić će provesti u krugu obitelji sa kćeri Leom i sinom Lukom, a na blagdanskom stolu će se naći brojne delicije. 

- Od tradicije ne odustajem. Za Badnjak će to biti bakalar na nekoliko načina, hobotnica i riblju juhu, a za Božić purica, mlinci, pašticada s njokima koju ću spraviti ranije jer ne stignem sve u jednom danu - otkrila je pjevačica koja je poznata kao odlična kuharica i svoje recepte je dijelila i s TV publikom na Novoj TV u gastro rubrici

- Mene kuhanje opušta, veseli, a užitak fine hrane je nagrada za nepce. Pogotovo kada je dijeliš s dragim ljudima. Moji prijatelji obožavaju moju sarmu.  Recept je vrlo važan, pogotovo za jela koja kuhaš prvi put. Za ono što kuham već tridesetak godina, svi su sastojci u glavi - ispričala nam je prošle godine Sanja. Tada nam je ispričala i jesu li ona i dečki iz Novih fosila tijekom turneja imali neke specijalne želje kada je u pitanju hrana. 

- Nikad nismo bili komplicirani niti imali posebne želje. Jeli smo sve što su nam pripremili, a ponekad su to bili i samo sendviči. Naravno, često su nam organizatori željeli ugoditi, pa smo tako probali i lokalne specijalitete. Najviše mi je ostala u sjećanju Makedonija, predivni i topli ljudi i fenomenalna hrana - prisjetila se Sanja Doležal. Mnogi Sanji zavide i na mladolikom izgledu za koji pjevačica kaže da je dio genetike. 

-  Imam bora, imam viška kila, ali ni ne nastojim izgledati kao da imam 25 godina, jer to zaista nije moguće. Dobro se osjećati i prihvatiti godine, mislim da je to tajna. Naravno, nastojim paziti na sebe, mackati se kremicama, ali ne preskupima, dosta spavati i što više vremena provoditi u prirodi, bez šminke – ispričala je u jednom intervjuu. 

VIDEO Bivša predsjednica u neobičnom izboru obuće: U centru Zagreba viđena u japankama

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije