Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na lijevoj ruci

Sanja Doležal napravila tetovažu na odmoru u Dubaiju

Foto: Instagram
1/19
30.01.2024.
u 18:40

Doležal je istetovirala cvijet na lijevoj ruci kojeg je ukrasila listovima u svijetlosmeđoj boji.

Pjevačica i voditeljica Sanja Doležal (60) već nekoliko dana uživa u odmoru. Otputovala je u Dubai, a svoje oduševljenje prikazala je u nekoliko fotografija koje je podijelila na svom Instagram profilu.

Na odmoru uživa u Desert Safariju gdje pozira s devama i na pustinjskom pijesku, bosonoga u dugoj bijeloj haljini kratkih rukova i s tirkiznim hidžabom na glavi. Osim toga, pohvalila se i novom tetovažom od kane. Kana se koristi za bojanje kože, noktiju i kose, još od doba starog Egipta. Istetovirala je cvijet na lijevoj ruci kojeg je ukrasila listovima u svijetlosmeđoj boji.

 

Vidi se kako je Sanja sretna na odmoru što se može primjetiti na njenom licu, a i samo je potvrdila da uživa u pustinji: - Pustinje je sve manje, ali je veličanstvena, napisala je u svojoj posljednjoj objavi na Instagram profilu. Njeni pratitelji pisali su joj komentare oduševljenja te joj poželjeli ugodan boravak u Dubaiju. - Draga Sanja, uživaj za nas!, Prelijepa si!, samo su neki od komentara.

 

Podsjetimo, Doležal je već nekoliko dana u suncem okupanom Dubaiju gdje ju je posebno oduševio Muzej budućnosti u kojem se, prema slikama na društvenim mrežama, odlično zabavila. - Jedna od najljepših građevina na svijetu, čudesan Muzej budućnosti, napisala je pjevačica, a ranije je uz slike visokih građevina i marine napisala: - Iz zime u ljeto.

Pjevačica je poznata da svaki slobodni trenutak voli provesti aktivno i daleko od gradske vreve, a najviše na rijeci Mrežnici u Donjem Zvečaju. Tamo uživa u svojoj oazi mira i te trenutke često objavi na svojem profilu, a glavna zanimacija joj je obrađivanje vlastitoga vrta. Pohvalila se kako su joj krastavci i rajčice uspjele, dok tikvice nisu bile za pohvalu.Tako je i prije ovog putovanja, bila na Žumberku gdje je uživala u zimskoj idili na brijegu. 

VIDEO: Zvonimir Boban i Leonarda Lončar ponovno su zajedno: Jako smo sretni

 
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije