Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa

Sanja Doležal javila se s odmora izvan Hrvatske, otkrila što ju je posebno oduševilo: 'Čudesno je'

Foto: Instagram
1/11
24.01.2024.
u 09:40

Posebno ju je oduševio Muzej budućnosti u kojem se, prema slikama na društvenim mrežama, odlično zabavila.

Pjevačica i voditeljica Sanja Doležal pohvalila se na društvenim mrežama da je na odmoru. Sanja je otputovala u Dubai gdje uživa u različitim sadržajima. Posebno ju je oduševio Muzej budućnosti u kojem se, prema slikama na društvenim mrežama, odlično zabavila. 

"Jedna od najljepših građevina na svijetu, čudesan Muzej budućnosti", napisala je Sanja, a ranije je uz slike visokih građevina i marine napisala: "Iz zime u ljeto."

 

Podsjetimo, Sanja svaki slobodni trenutak provodi daleko od gradske vreve te to vrijeme provodi na rijeci Mrežnici, točnije u Donjem Zvečaju, a tim se trenucima često i pohvali. Tako se sa svog omiljenog mjesta često javi, a tamo je proslavila i rođendan te postavila "party kutak". Nije poznato koga je Sanja pozvala, ali iz videa koji je objavila na Instagramu, vidi se da je goste ugostila u drvenoj ljetnoj kuhinji. Iz nje se pruža nevjerojatan pogled na Mrežnicu. Kuhinju je ukrasila natpisima ''Happy Birthday'' i zlatnim balonima u obliku brojeva 6 i 0. 

VEZANI ČLANCI:

Sanji je kuća na Mrežnici prije bila samo vikendica, a sada joj je to stalna adresa. Kako je ispričala gostujući u HRT-ovoj emisiji "Kod nas doma", njena kći Lana i sin Luka dovoljno su veliki i odrasli i mama im ne mora stalno biti pri ruci i zato je Sanja odlučila sve više boraviti u svojoj oazi mira na Mrežnici. Obrađivanje vrta postala joj je glavna zanimacija i pohvalila se kako su joj ove godine uspjele rajčice i imala je jako dobar urod s krastavcima, dok s tikvicama i nije pobrala baš takav uspjeh. 

– U mom je malom mjestu slatki dućan, restoran i kafić i to je to. Automobil mi ne treba i imam pet minuta hoda uz brdo do trgovine, ali zapravo mi ni trgovina ne treba jer radim svoj kruh, u škrinji imam domaće meso i zapravo kad prošećem selom obavim šoping.  Sada u vrtu imam raštike, zasadila sam i salatu i matovilac, svašta se nađe u mom vrtu – ispričala je Sanja gostujući u emisiji kod voditeljice Barbare Kolar. 

 

VIDEO Severina o odluci suda da se njezin sin vrati ocu: 'Moje dijete nije vreća krumpira s kojom ćete trgovati'

 

 

 

 

Komentara 1

Avatar Marko
Marko
10:11 24.01.2024.

Lijepo se može od penzije kad se štedi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije