Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Sanja Doležal javila se iz Istre i oduševila obožavatelje: 'Prekrasno ti stoji'

Foto: instagram
1/24
14.10.2023.
u 18:30

Doležal je sada pozirala u masliniku u Istri te je pozirala u bijeloj dugoj haljini. Njezina duga lanena haljina s kratkim rukavima i dobro raspoloženje zaradili su mnoštvo komplimenata.

Pjevačica i voditeljica Sanja Doležal (60) sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama često pokazuje kako uživa. Nekad se javi s vikendice na Mrežnici, a nekad s pratiteljima podijeli i gdje uživa. Ovoga puta se javila iz Istre gdje uživa u posljednjim lijepim danima. 

Naime, Doležal je sada pozirala u masliniku u Istri te je bila odjevena u bijelu dugu haljinu. Njezina duga lanena haljina s kratkim rukavima i dobro raspoloženje zaradili su mnoštvo komplimenata, a jedan je stigao i od njezine prijateljice Karmele Vukov Colić koja joj je napisala da je predivna.

VEZANI ČLANCI:

Uz mnoštvo srčeka, jedan od pratitelja joj je poručio: 'Prekrasno ti stoji, čarobno lijepa ženo' aludirajući na Istru u kojoj je boravila. 

Inače, Sanja i danas izgleda mladoliko, a njezin izgled mnogima privuče pogled. Mnogi je pitaju i koja je tajna mladolikosti. No, ona je nedavno u jednom intervjuu rekla da je stvar samo u genetici.

– Ako kažem da je stvar u genima, nitko mi neće vjerovati. Ali zaista, moj tata će uskoro napuniti 84 godine, a ima lice kao beba. Imam bora, imam viška kila, ali ne nastojim izgledati kao da imam 25 godina, jer to zaista nije moguće. Dobro se osjećati i prihvatiti godine, mislim da je to tajna. Naravno, nastojim paziti na sebe, mackati se kremicama, ali ne preskupima, dosta spavati i što više vremena provoditi u prirodi, bez šminke – otkrila je pjevačica.

 

VIDEO Aleksandra Prijović otkrila kako je imati Lepu Brenu za svekrvu

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije