Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samouvjerena Zorica

'Ovakvu ženu kao što sam ja Đole može samo sanjati'

big brother
Foto: Screenshot
1/4
19.11.2015.
u 15:38

Iako je jučer u ispovjedaonici nakon Đorđevih uvreda, već tradicionalno, ispustila nekoliko suza, ubrzo se vratila svom dobrom, starom nizanju uvreda na njegov račun

Netrpeljivost između Zorice i Đorđa ne jenjava. Iako je jučer u ispovjedaonici nakon Đorđevih uvreda, već tradicionalno, ispustila nekoliko suza, ubrzo se vratila svom dobrom, starom nizanju uvreda na njegov račun, piše RTL.hr.

Sve je počelo time što je Đorđe rekao 18 godina starijoj Zorici da je ružna i da smrdi. Međutim, očito ju takve uvrede jačaju jer se ona nakon njih vrati još inspiriranija za vraćanje istom mjerom.

Uplakana je Zorica potom u ispovjedaonici pokušala dočarati koliko nisko mišljenje ima o Đorđu, rekavši da je vrijedan koliko i njezin „opanak bačen u balegu“.

Potom je nastavila s govorom u kojem je pokazala koliko samopouzdanja zapravo ima. Svjesna je svog viška kilograma, ali ne mari za njega i ponosno ističe parolu: „Bolje da ljulja, nego da žulja“. Tvrdi da Đorđe zapravo smrdi jer „non-stop prdi“ te da „to govori o njemu“.

Potom je dodala da ju on zasigurno ne može uvrijediti na račun fizičkog izgleda jer zna da je lijepa žena iako nije dotjerana, sređena i našminkana jer „nema potrebu za tim“.

Svoj samopouzdani govor završila je rečenicom: „Ali ženu kao što sam ja, mog fizičkog izgleda čak i u mojim godinama, on bi mogao samo sanjati“.

"Zenu kao što sam ja, ovakvog fizičkog izgleda, on bi mogao sa...

"Zenu kao što sam ja, ovakvog fizičkog izgleda, on bi mogao samo da sanja."#VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 18. studeni 2015

>>Zorica se okomila na Banićke: Steffani je marioneta, a Katja 'čudovište od žene'

>>Steffani i Đole noć proveli ljubeći se na krevetu do Steffanine mame

Ključne riječi

Komentara 6

MT
mladen.turcic
08:09 20.11.2015.

kakav komad.......goveda

SX
sudbina x
10:59 20.11.2015.

Ovu babetinu Zoricu ni štapom nebih dotaknuo. Kad žena u tim godinama i takvog izgleda misli da je ljepotica onda joj je zaista potreban hitan pregled u specijalnoj ustanovi..!

DA
dangebandi
17:08 19.11.2015.

Kakva baba, strašno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije