Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravna bitka

Sada je i službeno: Brian Austin Green na sudu zatražio da ga uzdržava Megan Fox

brian austin green
Foto: Instagram
1/7
30.09.2015.
u 15:35

Uz uzdržavanje, zvijezda serije ''Beverly Hills 90210'' na sudu traži i zajedničko skrbništvo nad njihovom dvojicom sinova, Noahom i Bodhijem.

Nakon što je predivna glumica Megan Fox prije nešto više od mjesec dana predala papire za razvod braka od Briana Austina Greena, njezin uskoro bivši suprug podnio je zahtjev za uzdržavanjem.

Iako se o tome već nagađalo zbog Brianova zdravstvenog stanja, sada je i službeno. TMZ piše kako je glumac u utorak podnio zahtjev za uzdržavanjem zbog konstantnih vrtoglavica od kojih pati i zbog kojih je nesposoban za rad. 

Naime, par je još u prosincu prošle godine doživio prometnu nesreću nakon što je na njih naletio pijani vozač, a Brian od tada ima zdravstvenih problema.

Uz uzdržavanje, zvijezda serije ''Beverly Hills 90210'' na sudu traži i zajedničko skrbništvo nad njihovom dvojicom sinova, Noahom i Bodhijem.

Pred Megan i Brianom je duga pravna bitka, a tko će u njoj izvući deblji kraj, tek ćemo vidjeti.

>>Megan Fox morat će plaćati alimentaciju mužu koji ne može raditi

>>Prekid nakon 11 godina: Jedna od najljepših žena na svijetu sada je slobodna!

Komentara 1

ST
streetboy
19:58 30.09.2015.

ima pravo , nije joj pravio djecu badava , neka plati. Ako one mogu naplaćivat dizanje nogu , možemo i mi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije