Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žive odvojeno

Pred razvodom? Prije šest mjeseci dobili kćer, a već imaju probleme u raju

Ryan Reynolds and Blake Lively attend the premiere of
Foto: DPA/PIXSELL
15.06.2015.
u 13:30

Glumac Ryan Reynolds i glumica Blake Lively već neko vrijeme navodno žive odvojeno, a svemu su krive njihove karijere i ljubomora

Još jedan hollywoodski par je pred razvodom. Naime, glumac Ryan Reynolds i glumica Blake Lively već neko vrijeme navodno žive odvojeno.

Par se u javnosti zajedno nije pojavio od 28. veljače, a iako su u prosincu 2014. postali roditelji kćerkice James, čini se kako su već počele nevolje u njihovu raju.

Izvor blizak paru otkrio je kako su oboje usredotočeni na svoje karijere te da nemaju vremena jedno za drugo.

Ryan trenutačno snima film Deadpool u Kanadi, a Blake je fokusirana na podizanje svoje internetske stranice Preserve.us. Glumac navodno želi da mu supruga više vremena provodi kod kuće, a manje za monitorom.

Također, šuška se kako je Ryan ljubomoran na uspjeh svoje supruge u filmu Age Of Adeline. On bi htio ženu koja će biti kod kuće i brinuti se za obitelj, no ona očito nije taj tip.

>> Kćeri dala muško ime, a sada konačno otkrila i zašto!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar ne_znam_ja_nista
ne_znam_ja_nista
15:32 15.06.2015.

eh Ryane, pa onda si trebao oženiti neku drugu koja će ti biti doma s djecom :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije