Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navodna romansa

Irina odgovorila na napise o vezi s bivšim predsjednikom FIFA-e!

irina shayk
Foto: Instagram
1/7
06.06.2015.
u 16:55

Ruska manekenka Irina Shayk demantirala je napise španjolskog list El Mundo koji ju je prozvao ljubavnicom Seppa Blattera.

Vijest o tome da se bivša Ronaldova djevojka Irina Shayk (29) zabavljala s pedeset godina starijim bivšim predsjednikom FIFA-e odjeknula je kao kao bomba svjetskim medijima.

Na napise španjolskog lista El Mundo odmah je u reagirao glasnogovornik lijepe manekenke koji je navode nazvao patetičnim i lažnim, piše Page Six

-Glasine o navodnoj romantičnoj vezi ili bliskom odnosu Irine Shayk sa Seppom Blatterom je patetični pokušaj da se manekenka ocrni i apsolutno nisu točne. Nemam namjeru dodatno raspravljati o ovim tvrdnjama jer su u potpunosti neutemeljene- kazao je Irinin glasnogovornik i time demantirao napise da je slavna ljepotica bila jedna od žena u životu bivšeg čelnika FIFA-e.

Inače, lijepa Ruskinja trenutno ljubi glumca Bradleya Coopera u čijem je naručju pronašla utjehu nakon prekida petogodišnje veze s nogometašem Real Madrida Cristianom Ronaldom.

>>Irina Shayk bila ljubavnica Seppa Blattera?

>>Cristiano Ronaldo u novom skandalu, pijan urinirao po ulici

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije