Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabava

Robert Pattinson cijelu večer gledao je u grudi Katy Perry

robert
Reuters/Pixsell
26.08.2012.
u 18:13

Da su Katy i Robert bliski, strani mediji pisali su već prošle godine u prosincu. Iako su se na večeri dobro proveli, Robert još tuguje za Kristen koja ga je prevarila

Glumac i pjevačica na večeri uz svijeće pružali su jedno drugom utjehu nakon propalih ljubavnih veza. Ubrzo nakon što je Kristen Stewart (22) aferom s oženjenim redateljem Rupertom Sandersom (41) razorila vezu s Robertom Pattinsonom, Katy Perry (27) ostavio je John Mayer (34) poslije kratkog vremena koje su proveli zajedno. No, kako piše The Sun, glumac je većinu vremena koje su se družili, gledao u grudi pjevačice. 

- Bila je odjevena u uski, svjetlucavi top. Rob se pokušao kontrolirati, no čim bi Katy skrenula pogled i on bi svoj vratio na njezin dekolte - rekao je izvor te dodao da su prvo sjedili nasuprot jedno drugog, no i da mu se Katy ubrzo približila. Da su bliski, strani mediji pisali su već prošle godine u prosincu. 

Iako su se Katy i Robert lijepo proveli, glumac još tuguje za Kristen.

Komentara 1

PA
pancake
16:18 28.08.2012.

vijest dana: dečko gledao curi u s**e! neobično. dečki obično gledaju cure u ... oči.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije