Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popularni voditelj

Rijetko ih viđamo! Saša Kopljar u pratnji samozatajne supruge i kćeri došao na dodjelu Večernjakove ruže

Saša Kopljar sa suprugom i kćeri
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/5
22.03.2024.
u 19:47

Voditelj Dnevnika Nove TV Saša Kopljar došao je na jubilarnu 30. dodjelu Večernjakove ruže sa suprugom Renatom i kćeri Arianom

Jedan od najpoznatijih domaćih voditelja, Saša Kopljar, svima dobro poznat kao voditelj Dnevnika Nove TV počastio nas je dolaskom na dodjelu najprestižnije domaće nagrade Večernjakove ruže u pratnji svoje supruge Renate i kćeri Ariane. Saša je svoju suprugu i kći zagrlio pa su svi zajedno pozirali našim kamerama.

Ovaj 'trio fantasticus' se čak i modno uskladio, a boja koju su odabrali jest crna. Renata je odjenula elegantnu i profinjenu crnu haljinu, Ariana je odjenula crnu crop top majicu i crne kožne hlače, dok Saša nije eksperimentirao te je ostao vjeran svom odjelu. 

Podsjetimo, kći Saše Kopljara, Ariana je sve uspješnija manekenka, a veliki uspjeh je postigla još 2016. godine kada je prošetala pistom modne kuće Dior, a koja je održana u Blenheimovoj palači u Londonu. Ariana je nosila i kolekciju Dior Cruise 2017. godine s Bellom Hadid, mlađom sestrom manekenke Gigi Hadid.

 

Saša Kopljar sa suprugom i kćeri
1/5

 

VEZANI ČLANCI: 

 

Mama Renata i tata Saša ne skrivaju ponos zbog uspjeha svoje mezimice, a osim kćeri imaju i sina Frana koji inače izbjegava pojavljivanja na glamuroznim događajima. Renata i Saša u braku su više od 20 godina. 

- Ariana je (pre)mlada dobila šansu nositi jednu od najprestižnijih revija koje uopće postoje. Nakon toga stali smo na loptu i dogovorili se da je apsolutno najvažnije da uspješno završi školu. Sad je maturantica u gimnaziji, odlikašica, na što smo neizmjerno ponosni, i odlučila je pauzirati godinu s upisom na fakultet i pokušati nešto napraviti u modelingu, kažu ljudi koji se time bave da je izuzetan potencijal. Ako uspije, dobro za nju, ako ne uspije, opet je čeka fakultet i neki uobičajeni životni put, što njoj neće predstavljati nikakav problem jer je izuzetno marljiva i disciplinirana - kazao je upravo za Večernji list jednom prilikom Saša Kopljar. 

 

VIDEO: Baka Zorana Milanovića 15 godina skrivala veliku tajnu o njemu! Majka mu nije imala lak život

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije