Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljska avantura

Rakitićeva Raquel pokazala kako sa suprugom uživa u Saudijskoj Arabiji

Foto: Instagram
1/16
29.03.2024.
u 16:05

Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri u pauzama od utakmica obiteljsko vrijeme provode uživajući u luksuznim čarima Saudijske Arabije. Nove fotografije prikazuju par u idiličnom okruženju.

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić (36) posljednjih dana sa suprugom Raquel Mauri uživa u bliskoistočnom suncu nakon što se preselio u Saudijsku Arabiju gdje nastupa za nogometni klub Al Shabab. U najnovijoj objavi na društvenoj mreži Instagram, Raquel je odlučila pokazati pokazati kako ondje provode slobodno vrijeme.

Uvijek modno sinkronizirani par pozirao je ispred hotela u Rijadu, nakon čega su se pohvalili i noćnim fotografijama u ambijentu najluksuznijeg hotela hotela kojeg Dubai ima za ponuditi, kraljevskog Atlantisa. Slike su naišle na oduševljenje mnogobrojnih obožavatelja poznatog para. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

- Proveli smo nevjerojatnu obiteljsku avanturu u Atlantis kraljevskom hotelu. Hvala vam na gostoprimstvu - stoji pored fotografije, a natpis komplimentiraju emotikoni zvijezde, nasmiješenog lica sa srcima umjesto očiju i roditelja s dvoje djece. - Uvijek zajedno ljubavi - u komentarima je napisao vlasnik srebrne medalje sa Svjetskog prvenstva u Rusiji te uz poruku postavio četiri srca. 

"Dobrodošli u Saudijsku Arabiju, prekrasna obitelji", "Dobrodošli u Saudijsku Arabiju, tako smo sretni što vas vidimo ovdje", "Najbolji par ikad", "Kakva prekrasna obitelj", "Rapsodija", "Predivno", "Hotel je bomba, restorani su isto top" - samo su neki od komentara na recentne prizore obitelji Rakitić.

Galerija: Robert i Anica Kovač

1/48

Raquel je najveća podrška nogometašu u njegovoj karijeri. Par se upoznao u kafiću u Sevilli, a da osvoji srce prelijepe Andalužanke trebalo mu je sedam mjeseci. Oženili su se pred matičarem 2013. godine, nakon čega su dvije godine kasnije u Sevilli organizirali veliko crkveno vjenčanje. Zajedno imaju dvije kćeri, Altheu i Adaru. 

- Rakitić je već Andalužanin, nema ništa hrvatsko, švicarsko ni bilo što drugo. Štoviše, živi i ponaša se kao pravi Andalužanin. Njegova je supruga očito dobro obavila svoj posao - izjavio je jednom prilikom nekadašnji Rakitićev trener u Sevilli José Luis Mendilibar. 

Vezani članci:

Podsjetimo, prije dva mjeseca Rakitić je obavio sve liječničke preglede te službeno stavio potpis na vjernost klubu kojeg je do prije mjesec dana vodio hrvatski strateg Igor Bišćan. Od internacionalaca u Al Shababu trenutačno igraju Brazilci Carlos Junior i Iago Santos, belgijski reprezentativac Carrasco, Senegalac Diallo, Kolumbijac Cuellar, Marokanac Saiss te južnokorejski vratar Kim Seung Gyu.

Bivši dokapetan Hrvatske tako je  nakon trinaest godina napustio Španjolsku. Od siječnja 2011. nastupao je za Sevillu s kojom je 2014. osvojio Europsku ligu, pa je igrao za Barcelonu s kojom je osvojio Ligu prvaka 2015. godine. Nakon povratka u Sevillu 2020. došao je do novog pehara Europske lige 2023. godine.

VIDEO William je odgovorio Harryju na privatnu poruku, ali ton nije bio bratski i pomirljiv

Komentara 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
16:45 29.03.2024.

A di je Rakitić za to vrijeme?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije