Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
13. srpnja u Šibeniku

Rade Šerbedžija i Miroslav Tadić - koncert umjetnika i prijatelja

Šerbedžija i Tadić
Foto: PR
18.04.2016.
u 12:39

Dva vrhunska profesionalca koja je nepotrebno posebno predstavljati, još će jednom udružiti snage i šibenskoj publici priuštiti čaroliju zajedničkog nastupa na tvrđavi Sv. Mihovila 13.7. ove godine.

Čarobna večer u Šibeniku, već sada prepoznata kao TOP koncert ovog ljeta!

Dva vrhunska profesionalca koja je nepotrebno posebno predstavljati, još će jednom udružiti snage i šibenskoj publici priuštiti čaroliju zajedničkog nastupa na tvrđavi Sv. Mihovila 13.7. ove godine.

Prijateljstvo i poslovna suradnja Rade Šerbedžije, jednog od naših najboljih glumaca, pjesnika i glazbenika, i velemajstora na gitari, Miroslava Tadića rezultirala je zapaženim  koncertnim nastupima i dvama albumima: "Imam pjesmu za tebe" i "Ponekad dolazim, ponekad odlazim", a njihov nastup u KD Vatroslav Lisinski također je zabilježen na DVD-u.

Svestrani umjetnik koji je svjetsku slavu stekao ulogama u brojnim holivudskim hit filmovima i gitaristički virtuoz već godinama njeguju svoju suradnju, upravo na svojim nastupima sa puno strasti prenose vlastitu interpretaciju i emocije i odvode publiku na neočekivano putovanje kroz zimzelene hitove.

Tvrđava Sv. Mihovila, kulturno-povijesni spomenik i atrakcija, te vodeći koncertni prostor u Dalmaciji biti će idealna kulisa za čarobnu večer koju nam Rade Šerbedžija i Miroslav Tadić pripremaju za spomenuti 13. srpnja.

Događaj koji nikako ne smijete propustiti!

Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventima , te na tvrđavama Sv. Mihovila i Barone.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 120,00 kn.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije