Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog ''bliske povezanosti s predsjednikom''

Putinova ljubavnica uskoro će se naći pod snažnim sankcijama Europske Unije

Foto: Profimedia
1/10
09.05.2022.
u 08:15

Navodna ljubavnica ruskog predsjednika Vladimira Putina, Alina Kabaeva (38) mogla bi se naći pod velikim sankcijama Europske Unije. Već se neko vrijeme u javnosti njezino ime već dugo povezuje s Putinom unatoč poricanju Moskve.

Navodna ljubavnica ruskog predsjednika Vladimira Putina, Alina Kabaeva (38) mogla bi se naći pod velikim sankcijama Europske Unije. Već se neko vrijeme u javnosti njezino ime već dugo povezuje s Putinom unatoč poricanju Moskve. 

Vjeruje se da je upravo ona ljubavnica ruskog predsjednika i majka Putinove djece koje nikada nije službeno priznao. Putin je inače imao aferu s osvajačicom zlata nakon što je Moskovsky Korrespondent prvi put izvijestio o njihovoj navodnoj vezi 2008. godine. No, nakon objave novine su se ugasile. I Putin i Kabaeva nosili su vjenčana prstenja na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju 2014. gdje je ona odabrana za nositeljicu baklje na ceremoniji. 

Inače, Alina je bila na vrlo visokoj poziciji u Upravnom odboru Nacionalne medijske grupe (NMG), a njezino ima naglo je nestalo, navodno zbog straha od zapadnih sankcija. Kako prenosi Bloomberg, njezino ime nalazi se na listi za sankcije, no prvo mora stići odobrenje od strane Europskih vlada s ambasadorom Europske Unije, a sastanak će se održati danas. U dokumentu stoji kako će do sankcija doći zbog ''bliske povezanosti s predsjednikom'' te kako podržava rusku invaziju i rat, a ako budu prihvaćene, to će biti šesti paket sankcija.

Podsjetimo, pisalo se kako se Alina s njihovo četvero djece skriva u Švicarskoj.- Dok Putin provodi napad na Ukrajinu, napada nevine ljude i izaziva izbjegličku krizu, njegova obitelj skrivena je u intimnom i sigurnom dvorcu negdje u Švicarskoj, barem zasad – rekla je za Page Six osoba koja je htjela ostati anonimna.

Navodno Putin s Kabajevom ima dvije kćeri blizanke (7) koje su rođene u švicarskom Luganu i dva sina, a cijela obitelj ima švicarske putovnice.

Bivša gimnastičarka i ruski predsjednik nikada nisu potvrdili svoju vezu, a o ovom se odnosu šuška još od njegova razvoda.
Putin se 2013. godine razveo od bivše stjuardese Ljudmile s kojom je u braku bio 30 godina te ima dvije kćeri Mariju (36) i Katerinu (35).

Dodajmo da ruski predsjednik ne dopušta pitanja o svom privatnom životu, a od trenutka kada su krenula nagađanja o njihovoj vezi i Alina se sve rjeđe pojavljuje u javnosti.

Alina se nedavno nakon dužeg izbivanja iz javnosti pojavila u Moskvi. Osvajačica olimpijskog zlata i 'najfleksibilnija Ruskinja' Kabaeva došla je na trening juniorske ritmičke gimnastike u moskovskoj VTB Areni uoči humanitarnog Alina Festivala.Pozirala s trenericom mladih gimnastičarki Elinom Sirotinom, što je Sirotina i objavila na društvenim mrežama. 

Nove fotografije ponovno su iznenadile javnost jer na njima Alina, ili 'ruska Eva Braun' kako je se naziva, izgleda potpuno drugačije, zbog čega se počelo pisati da je koristila istog estetskog kirurga kao i Putin, kod kojeg je ruski predsjednik  podvrgnuo botoksu i filerima. 

VIDEO Gotovo je! Prljavo kazalište se raspalo, Fileš zabranio nastupe

 

Komentara 6

Avatar Bud Humski
Bud Humski
09:08 09.05.2022.

Kad smo vec kod "ruske Eve Braun", evo (jos) jednog primjera kako funkcionira "demokracija" u drzavama poznatim po izvozu "demokracije" sirom svijeta... Naime, ruski novinari tvrde da im je uskracena novinarska akreditacija za filmski festival u Cannesu, a organizatori festivala rekli su da ce na predstojeci dogadjaj biti dopusten dolazak samo medijskim kucama koje su u skladu s njihovim "stavom o situaciji u Ukrajini"! Jos jedan znacajan doprinos "europskim vrijednostima" na koje su neonacisti vrlo ponosni...!

Avatar Bud Humski
Bud Humski
08:43 09.05.2022.

😂🤣😂... 'ruska Eva Braun'! Taman kad pomislis da si vidio vrhunac propagande "zapadnih demokracija", oni opet iznenade svojom inventivnoscu! Cuo sam da se priprema jos jedna serija sankcija za Putinove pse, ima ih nekoliko..., a negdje sam procitao da je imao i jednu kozu, kojoj takodjer ne ginu sankcije! Ako "zapadne demokracije" nastave sa svojom iracionalnom politikom, uskoro im ni placanje u rubljama nece pomoci, nego ce im se narod smrzavati i gladovati u tami domova svojih...

TA
Tajg
16:06 09.05.2022.

On je izgleda posao svršio prije sankcija. Ona je u drugom stanju, šta bi se moglo dobiti sankcijama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije