Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljski čovjek

Prljava tajna Hollywooda: Slavni glumac optužen za najveći pedofilski skandal u Americi

Hollywood
Foto: Pixabay
1/5
20.09.2016.
u 11:15

Glumac je zlostavljao tinejdžersku zvijezdu Coreyja Haima na setovima i izvan njih te na hollywoodskim zabavama, na koje su dolazili i drugi glumci s A-liste

Američki Radar Online najavljuje otkriće prljave hollywoodske tajne. Spominju glumca s A-liste optuženog za silovanje pokojne dječje zvijezde iz 80-ih Coreyja Haima.

Corey se zaljubio u slavnu hollywoodsku zvijezdu te je bio zbunjen situacijom. Glumac ga je počeo zlostavljati na setovima i izvan njih te na hollywoodskim zabavama, na koje su dolazili i drugi glumci s A-liste. Tvrde da se hollywoodski glumac javnosti predstavlja kao uglađen obiteljski čovjek, a zapravo je vođa velikog lanca pedofilije.

Sazna li se pravo ime osobe odgovorne za optužbe, biti će ovo najveći pedofilski skandal u povijesti Amerike. Neimenovani glumac ima djecu, nije se javno deklarirao kao homoseksualac.

Posljednje četiri godine glumci Corey Feldman i Corey Haim bili su uključeni u istragu. Haim je preminuo od predoziranja 2010. godine, 

Izvori su potvrdili za američki portal da su informacije vjerodostojne. 

>> Snimanje od jutra do mraka: Poznati 'čarobnjak' izgladnjivao se za novu ulogu

Komentara 1

Avatar Andabel
Andabel
16:57 20.09.2016.

nista novo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije