Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ricky Martin

Prije 25 godina zaludio je žene, a onda priznao da je gay: Suočio se i s gnjusnim optužbama svog nećaka

Foto: Instagram screenshot
1/16
05.03.2024.
u 23:30

Prije 25 godina svjetlo dana prvi je put ugledao hit Rickyja Martina "Livin' la Vida Loca", a mi smo se prisjetili njegove životne priče.

Prošlo je gotovo 25 godina otkako je poznati glazbenik Ricky Martin pokorio svijet zaraznim latino hitom "Livin' la Vida Loca", a u spotu za pjesmu glavnu žensku ulogu imala je upravo zagrebačka bivša manekenka Nina Morić koja je zajedno s Rickyjem stekla svjetsku slavu. Ovaj 52-godišnjak planira čak i ponovno zablistati na sceni kao nekada, a u velikom intervjuu za časopis GQ osvrnuo se na uspomene i padove u svojoj dosadašnjoj karijeri te je progovorio i o teškim optužbama za seksualno zlostavljanje. Naime, Rickyja je 2022. godine njegov nećak Dennis Yadiel Sanchez optužio za incest. Sanchez je tvrdio da ga je ujak uporno zvao i motao se u blizini njegove kuće, a gdje je također viđen tri puta. Također, Sanchez je Rickyja optužio i za prekomjerno konzumiranje droge i alkohola.

Martin je za sve ove optužbe rekao da su potpuna izmišljotina i podigao je optužnicu protiv svog nećaka, koji je nakon toga povukao svoju tužbu. - To je najgore što mi se ikad dogodilo, najbolnija stvar koju sam ikada iskusio. Hvala Bogu, sve je bilo neutemeljeno - kazao je za GQ magazin. Osvrnuo se i na svoju seksualnu orijentaciju, koju je dugo skrivao od javnosti. Martin je 90-ih slovio kao jedan od najpoželjnijih muškaraca za kojim su uzdisale žene diljem svijeta, a iako su ga i ranije pratile glasine da je gej, to je javno priznao tek 2010. godine, nakon rođenja sinova blizanaca Valentina i Mattea, koje je dobio od surogat-majke i koji danas imaju 15 godina. Evo kako je odgovorio na pitanje što bi se dogodilo da je na početku karijere progovorio o svojoj seksualnosti.

 

VEZANI ČLANCI: 

- Mislim da ne bih uspio ostvariti ovakav uspjeh. Mržnja ima veliku moć - istaknuo je slavni glazbenik. Otkrio je i kako su ga prijatelji upozoravali da bi mu takvo priznanje moglo okončati karijeru, zbog čega ga je bilo strah. - U ormaru nema svjetla. Svaki put kada vidim da je neki adolescent izišao iz ormara, pomislim kako je sretnik jer se ne mora više nositi s tim - dodao je. 

1/7

Priznao je i kako sada žali što je tražio od svoje obitelji i prijatelja da šute o njegovoj seksualnosti, kao i da se, kada je napokon priznao da je gej, osjećao sjajno. - Volio bih da sam to i prije učinio, no ne možemo kontrolirati ono što se već dogodilo - istaknuo je. U intervjuu je rekao, između ostalog, kako ima seksualni fetiš na stopala. Inače, Ricky je bio šest godina u braku s 13 godina mlađim Jwanom Yosefom, s kojim ima i kćer Luciju te sina Renna, koje su im također rodile surogat-majke, a par se nedavno razveo.

VIDEO: Umag dočekao Baby Lasagnu: 'Očekivao sam pedeset ljudi, nisam mislio da neću moći sići s pozornice'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
12:09 06.03.2024.

od čega mu je brada bijela?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije