Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FOTKA S OSOBNE

Prepoznajete li koja je ovo velika zvijezda bivše Jugoslavije u mladim danima?

Lepa Brena
Foto: Instagram
1/5
03.11.2016.
u 11:57

Obožavatelj je objavio fotografiju s osobne iskaznice Lepe Brene koju je izvadila s 18 godina, a obožavatelji su zaključili da je i s 56 jednako lijepa

Obožavatelji Lepe Brene na Instagramu su objavili njezinu fotografiju s prve osobne iskaznice koju je izvadila kao osamnaestogodišnjakinja. Fanovi su zaključili kako jedna od najvećih glazbenih zvijezda na ovim prostorima još uvijek izgleda jednako lijepo i atraktivno kao i sa 18 godina. – Baš je lijepa. Kao lutka je – komentirali su korisnici ove društvene mreže. 

Boju kose Lepa Brena, pravog imena Fahreta Jahić, u međuvremenu je promijenila, ali liniju kakvu je imala u mladosti pjevačica ima i dalje. Za njezin fit izgled zaslužna je tjelovježba i balansirana prehrana, a zbog toga što pazi što jede i trudi se vježbati pjevačica i u 56. godini može nositi izazovne odjevne kombinacije. 

>>Lepa Brena zapalila Makarsku, obožavatelji joj vikali 'Breno, kraljice'

 

#LepaBrena 🎤 [ Prva licna karta,18 godina ] , tada Fahreta Jahic danas Zivojinovic 😁 @lepabrenaa 😘

A photo posted by LEPA BRENA 🎤 👑 (@lepabrenafan) on

Ključne riječi

Komentara 4

MA
mađar
19:54 03.11.2016.

Lepa je kao LARFA.

LI
lietuva
12:26 03.11.2016.

Jednako je lijepa i s "pedesetšestim" čim?

DU
Deleted user
19:54 03.11.2016.

Zaboravili ste napisati da se danas zove Jeeelena a ne Fahreta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije